luni, 4 iunie 2018

Ascensiunea Analko Industry de-a lungul timpului

Analko Aluminium Industry este, de peste 40 de ani, una dintre cele mai bune firme, atât din România, cât și din Grecia, care se ocupă cu confecțiile metalice, vopsirea în câmp electrostatic, procesul de anodizare sau producere și procesare tablă.

Înființată în 1974, și având ca principală activitate pe aceea de anodizare, o dată cu trecerea timpului investiția în alte domenii de activitate au făcut ca ea să aibă un parcurs ascendent, și acesta a fost și motivul pentru care, în 2004 s-a deschis prima filială a Analko Industry în România.

Sediul companiei avea sa fie construit pe o suprafață de 15.000 mp, dintre care 10.000 mp sunt acoperiți, suprafață situată în zona industrială Jilava. Cu trecerea anilor, aici au fost făcute diverse investiții, atât în angajați, cât și în aparatură și echipamente tehnice, încât a ajuns una dintre cele mai cunoscute firme de acest gen din România, dar și din Europa.



Acum, Analko Aluminium Industry se poate lăuda cu posibilitatea de a oferi clienților o gamă variată de produse și servicii, în tot ceea ce ține de prelucrarea metalului, precum sudură, stantare tabla, debitare tablă și debitare laser, îndoire tablă, prelucrari tabla CNC sau procesare table, în funcție de toate preferințele și cerințele clienților.

Pentru a fi mereu la modă și pentru a simplifica metodele de lucru, Analko Industry investește în permanență în tot ceea ce ține de domeniul acestor confecții metalice, dar în mod special în aparatura și utilajele foarte moderne, ceea ce face posibilă oferirea unor soluții de cea mai bună calitate.

Este știut faptul că atunci când este vorba despre prelucrari tabla, putem vorbi despre aplicabilitatea ei în foarte multe domenii, precum construcții, telecomunicații, bunuri de consum sau fațade.



De asemenea, Analko a fost una dintre primele care au adus oamenilor posibilitatea de a modifica aspectul metalului, făcându-l să semene cu lemnul, totul datorită tehnologiei WoodinAL. Această metodă se numește sublicromie și este posibilă prin aplicarea unei pelicule pe suprafața metalică dorită. Acea peliculă poate avea orice nuanță sau textură a lemnului, însă încă se fac cercetări pentru a descoperi altele noi.

Printre cele mai importante și interesante lucruri ce au fost făcute la Analko, se numără permanenta perfecționare și valorificare a potențialului oamenilor angajați aici, căci Stelios Kochylas, fondatorul acestei companii, consideră că cei mai importanți sunt oamenii, iar dacă tu ca angajator le oferi toate posibilitățile de a avansa și a se perfecționa, aceștia vor da un randament maxim în fiecare zi de muncă.

Încă din prima zi de la înființarea sediului din București, acesta a avut parte de susținerea firmei mamă din Grecia, pentru a putea avea reușite în cel mai scurt timp, dar și de a avea parte de o evoluție constantă și de performanțe.

Indiferent de clienți si domeniul în care își desfășoară activitatea, Analko Aluminium Industry reușește mereu să fie un partener în care poți bune baza și poate fi considerat un partener valoros. “Detaliile fac diferența” este logo-ul firmei Analko și cu siguranță a fost ales în cunoștință de cauză, deoarece în aceste domenii, cel mai mult contează detaliile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu