marți, 29 iulie 2008

Need for Speed Undercover

Data lansarii oficiale: noiembrie 18,2008. "Sunt convins ca Undercover este un joc mult mai bun decat ProStreet si ma astept ca de acum inainte echipa de productie sa fie mult mai creativa" (John Riccitiello, directorul Electronic Arts) Jocul va fi disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS si PC.

marți, 22 iulie 2008

The Billboard Hot 100

Despre tipa : Katy Perry- cantareata si actrita; despre single : "I Kissed a Girl" ocupa primul loc in Billboard Hot 100 la sectiunea Pop 100. Are ingredientele necesare unui hit si a reusit sa o detroneze pe Rihanna.

luni, 21 iulie 2008

Matematica

S-a intamplat in Belgia: dorind sa protesteze impotriva cresterilor repetate a pretului energiei, un belgian a hotarat sa isi plateasca factura in monezi de 1 eurocent, plata sa cantarind 215 kilograme. "Putem sa-i ajutam pe clienti sa micsoreze consumul, sfatuindu-i sa utilizeze in mod rational energia, prin folosirea de aparatura electronica mai economica sau prin becuri cu intensitate mai mica" a fost raspunsul purtatorului de cuvant al companiei.

luni, 14 iulie 2008

Ajutoare financiare pentru studenti

Mi s-a oprit atentia asupra unei stiri marca EVZ (Evenimentul Zilei) care spune ceva de genul, si citez : Studentii vor putea obtine, incepand de anul viitor, credite pentru studiu, dupa cum a precizat Remus Pricopie, secretarul de stat pentru invatamantul superior din Ministerul Educatiei. (...) Astfel, tinerii se vor putea imprumuta de suma necesara pentru a-si plati studiile, urmand sa returneze imprumutul dupa absolvire, cand isi gasesc de lucru. Cu alte cuvinte, ale mele de data asta, e vorba de infiintarea unei agentii de credite pentru studenti, agentie sub tutela ministerului, care sa vina in ajutorul tinerilor fara venituri. Sistemul nu reprezinta o noutate, el fiind activ de mai multi ani in unele state ale UE sau Statele Unite. Mai multe detalii vom afla pe parcurs.

cuvintele cheie pentru concursul blitz: actualitate, referendum

sâmbătă, 12 iulie 2008

Rapidshare


Cunoscutul server a avut parte de cateva schimbari care tin de modificarea aspectului siteului: disparitia optiunii Capcha ( codul ce trebuia introdus pentru a descarca fisierele ), a timpului de asteptare intre descarcari ( o problema nesemnificativa pentru utilizatorii RDS ), si cea de-a treia o reprezinta posibilitatea utilizatorilor de a "urca"/"cobori" gratuit fisiere de pana la 200 Mega, dublu fata de limita anterioara. Aproape cool! De ce? Am observat ca viteza de download e mai mica, cele 25 de secunde de asteptare inaintea descarcarii contrazic putin ceea ce am scris mai sus, si.. inca nu se pot descarca mai multe fisiere in acelasi timp ( deh! sarac si cu pretentii!).

joi, 10 iulie 2008

Yahoo news

Un nou serviciu web a fost lansat de Yahoo impreuna cu Hakia si Me.dium :
developer.yahoo.com. E un serviciu pentru dezvoltatori si companii care permite controlul asupra prezentarii si plasarii rezultatelor. Daca nu aveti o afacere, ar fi cazul sa va ganditi la una!
Sursa : Hit.ro

miercuri, 9 iulie 2008

Skype 4.0 beta


A aparut de ceva vreme versiunea beta a Skype 4.0 - Version 4.0.0.150 file size 24 MB beta release. Release date: July 9, 2008. "- Grozav!" a gandit subsemnatul cand a dat de ea. Am descarcat-o/instalat-o. Noua interfata, imbunatatirea functiilor de sunet si camera web, dar lipsa unor elemente din versiunile anterioare sunt principalele caracteristici ale ceea ce incearca sa devina o aplicatie cu un pronuntat accent pe videotelefonie.

125x125E-mailuri false. Uite o metoda de a te distra pe seama cuiva. Totul e sa tii cont de niste limite ale bunului-simt sau altfel spus : evitati glumele proaste!