joi, 25 iunie 2009

Angajatorii saptamanii


Ofer 40 RON unei domnisoare ptr a-mi arata sanii. Loc de munca regulat, 2x pe saptamina.
luat de aici. Asta macar a fost sincer din start, spre deosebire de alte specimene managerioase care angajeaza secretare personalizate, dispuse la deplasari, fara inhibitii si cu experienta in ascutitul pixurilor:
Angajez secretara prezentabila pentru firma in domeniul design-ului, salariu atractiv pana la 1500 Ron + bonusuri in functie ore suplimentare sau semnari de contracte. Caut insa o secretara deschisa, daca ne placem sa putem avea si o relatie discreta, cer si ofer seriozitate, sunt necasatorit, dragut, 27 ani. Detalii pe mail si messenger, astept CV + poze convingatoare.
Hai ca sunteti amuzanti!!

luni, 22 iunie 2009

Carcotas


Se pare ca am ramas in urma cu noutatile in ceea ce priveste look-ul blogoree.ro. Si-au schimbat parul sau ceva de genul "Site-ul este in public beta, inca lucram la el." A inceput sa mi se aplece de atata se doreste a fi un Digg romanesc! In afara de Vi-ati (look at the picture) pe seama caruia m-am distrat in Paint, am mai gasit cateva incercari de a face promovare for the win (FTW), ceea ce e destul de subtire pentru un proiect care se vrea a fi o relansare.

joi, 18 iunie 2009

News Flash

Asta e pentru impatimitii jocurilor aflate sub umbra trifoiului cu patru foi al Loteriei Romane:

Loto 6/49 si NOROC, cele mai populare jocuri ale LOTERIEI ROMANE sunt de doua ori mai puternice incepand cu luna iulie.

Pentru prima oara, C.N.L.R. S. A. organizeaza incepand cu data de 2 iulie 2009 trageri bisaptamanale Loto 6/49 si Noroc.

Jucatorii la Loto 6/49 si Noroc vor avea o sansa in plus sa castige.

Tragerile Loto 6/49 si Noroc se vor desfasura joia si duminica in fiecare saptamana.

Pretul variantei simple nu s-a schimbat: 4,4 lei pentru jocul Loto 6/49 si 2,4 lei pentru jocul Noroc.

Compania Nationala “Loteria Romana” S.A. este preocupata in permanenta sa imbunatateasca si sa diversifice oferta de jocuri atractive pentru toate preferintele participantilor.

Loteria Romana se aliniaza, cu acest prilej, modelului altor loterii de stat din Europa care organizeaza trageri bisaptamanale pentru jocurile de tip loto (similare cu jocurile loto organizate de institutia noastra).

sursa: loto.ro

miercuri, 17 iunie 2009

Portalul diseminator

romania.gov.ro

Cand nu ai idei, e bine si recomandat de cele mai multe ori sa te abtii chiar si de la a face un tampit de copy-paste. Adminul in discutie sau echipa (ar fi culmea) care se ocupa de minunatia aia de pagina, care este gov.ro, m-a lasat masca. Greseli de scriere cat cuprinde, continut sec, erori in html si css, bataie de joc. "Asa cum am spus si cu alte ocazii, obiectivul mandatului meu este timpul cetateanului. Am convingerea ca portalul e-Romania va fi una din modalitatile prin care imi voi indeplini acest obiectiv", ministrul comunicatiilor Gabriel Sandu la inaugurarea (?) portalului.
Ceea ce se intampla momentan pe acel site e un fel de fata mare grabita, repejor-repejor la maritis. Ceva poze, ceva wikipedia si tzac-pac ii gata inaugurarea si diseminatia . Dorele,ne miscam si noi mai cu talent?

luni, 15 iunie 2009

Completare

Pozele de mai jos sunt facute de subsemnatul la Iulius Mall Cluj-Napoca si sunt parte a expozitiei din cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Masinilor de Epoca (15-17 iunie). In momentele astea de gura-casca imi pare rau ca nu am o scula mai buna pentru poze. Cateva dintre marcile de pe acolo: Fiat Wien Dolomit, Rolls Royce Open Tourer, Mercedes, Laurin & Klement, Indian, Jaguar E-Type Cabrio, Opel Torpedo, s.a. Zic eu ca merita efortul.

Festivalul masinilor de epoca - Cluj-Napocamarți, 9 iunie 2009

Return to..cevaPropune un concurs si castiga un premiu… surpriza 8 Iunie 2009 | Adaugat in Concursuri Online Concursul se desfasoara in perioada 8 iunie - 5 iunie 2009.

Am vrut sa dau cu subsemnatul, dar..
Comments are closed.

sursa :concurs.biz
Cand vrei sa oferi content de calitate, ajungi sa fii obsedat de anumite lucruri, ajungi sa iti citesti cuvintele de zeci de ori, sa mai pui o virgula, sa mai schimbi o fraza, o propozitie, o idee.. De vina o fi fost degetul de pe notitele lui Base?!

luni, 8 iunie 2009

CifreSursa .jpg : tvr.ro Concluzia mea: de rahat toata povestea asta a alegerilor europarlamentare! In general asta e povestea a tot ceea ce inseamna alegeri cu iz de politica autohtona. To be continued..