luni, 22 septembrie 2008

Of,of,offtopic

Am si eu parte de off-ul asta. M-am tot legat de el pe unde am scris. Devine plictisitor. Atat de plictisitor incat ma tot uit la ele si nu stiu ce sa le fac.. Sa le sterg? Pe unul cred ca l-am Delete din pagina, desi a ramas un martor al sacrificiului :
Acest articol a fost înlăturat de către un administrator de blog.
E grele! Trebuie multa munca de gradinita sa le explici stimabililor ca aia e buna, aia e c**a. O sa dau cu subsemnatul ori de cate ori am ocazia. De data asta o sa fac rabat, desi ar trebui sa urmez exemplul unor bloggeri si sa impun REGULI. Neah! It's a free country, but
You have the right to remain silent. If you are not silent, anything you say can be held against you in a court of law. You have the right to an attorney. I am going to kill you. Do you understand these rights as I have explained them to you?
Sa vad care va stiti din ce film e citatul..

sâmbătă, 20 septembrie 2008

blaxy girls-oare trebuie sa pierzi(if you feel my love)


blaxy girls-oare trebuie sa pierzi(if you feel my love)

Asculta mai multe audio Muzica »

Trupa Blaxy Girls e alcatuita din 5 fete: Rucsy Iliescu – voce si chitara, Cristina Marinescu - chitara bas, Gabriela Marinescu - tobe, Amalia - chitara solo si Ana - clape. E de discutat afirmatia unor "critici de arta", conform careia trupa poate fi considerata revelatia toamnei. Au site, au fani, au aerul ala de Tokio Hotel.. autohton cu influente a la Costi Ionita (deh!) sau citandu-l pe Florin Grozea: imagine uşor emo. "..usor emo"! Mi-a placut. In curand genul asta o sa aiba sub-specii! Comercial dom'le! E comercial si atat. Inca nu am avut rabdarea sa stau sa le caut interpretarile LIVE.

Bla-bla-bla

Ma gandeam la site-urile care promit marea cu sarea (sunt destule) cu o investitie de 1$ si mi-am adus aminte de povestioara spusa de profu' de logica din liceu. A fost odata ca niciodata, că de n-ar fi nu s-ar mai povesti, un tip caruia intr-un moment de creativitate creatoare i-a venit ideea "geniala" cum sa faca o mica avere pe spatele credulilor. A dat personajul un anunt in presa cum ca pentru 1 USD trimis expeditorul va primi in schimb solutia fericirii supreme. Money,money,money... Musterii au fost suficienti. Atat de suficienti incat micul-intreprinzator a adunat o suma aproximata la 1.000.000 dolari americani. Tare frate! Pagubitii au primit un plic in care, in locul descoperirii Edenului, au gasit un mesaj : "Faceti ca mine"!!!Teapaaaaaaaa! Una mica, dar o teapa originala. "The American Dream today often refers to one's material wealth which is dependent upon one's abilities and work ethic, and not on a rigid class structure. Although the phrase's meaning has evolved over the course of American history, for some people, it is the opportunity to achieve greater material prosperity than was possible in their countries of origin. For others it's the opportunity for their children to grow up and receive an education and its consequent career opportunities. It is the opportunity to make individual choices without the restrictions of class, caste, religion, race, or ethnic group. For others in this the dream of choice and flexibility, the ability to wake up in the morning and decide to drive, cycle or take public transportation to work " de la en.wikipedia.org/wiki/American_Dream citare. Bla-bla-bla...

duminică, 14 septembrie 2008

Only cats love meCine este el? Sascha Ring sau mai usor de gasit pe youtube.com: "Apparat". L-am gasit pe fantasya.wordpress.com/music si mi s-a parut interesant, insa nu romantic, asa cum e in viziunea @Sinzienei. Nu am vazut Octane, insa clipul e.. trebuie vazut pana la capat.

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Chestionar dement

E cel mai tare de pana acum! Click pe titlu!!

PCNews fata cu reactiunea


Articolul vine ca raspuns la o serie de comentarii cu evidente semne de intrebare ridicate asupra veridicitatii concursului promovat de mine mai jos, concurs sub marca PCNews. Deocamdata merg pe principiul: pana la proba contrarie, treaba e pe bune. Ramane de vazut. Raspunsul il voi afla in curand si va veni chiar de la cei al caror nume se afla in lista de sponsori/promoteri.

To be or not to be..

BRITISH NATIONAL LOTTERY HEADQUARTERS,LONDON
MORTIMER HOUSE ,MORTIMER STREET,
LONDON, W1T3JG UNITED KINGDOM.
CUSTOMER SERVICE(24hours)
Ref: UK/9420X2/68
Batch: 074/05/ZY369
Dear Winner,

We are pleased to inform you of the final announcement today, 12th
September,2008 for winners of the BRITISH NATIONAL LOTTERY ONLINE PROMO
PROGRAMME, held on the 19th August,2008. Congratulations,you have just won
yourself the sum of £956,420 pounds in the satellite software email lottery
conducted by BRITISH NATIONAL LOTTERY PROMOTION in which your e-mail
address was randomly selected by software powered by the Internet.Your
email address was amongst those chosen this quarter and you are to contact
the
fiduciary agent.with the following informations

1. Full Names: 2. Address: 3. Age: 4. Sex: 5. Marital Status: 6.
Occupation: 7. Phone numbers: 8. Fax number: 9. Country

CONTACT THE FIDUCIARY AGENT
Name: Miss Elizabeth Brown
E-mail: claimsmanager11@hotmail.com

Yours Truly,

Sir Smith K. Lloyd
Co-ordinator(Online Promo Pro gramme)

Ce porcarie!!! Arde-v-ar focurile spam-ului!!! Astia si alte exemple mai cunoscute made in RO, care in spatele cuvintelor lustruite promit castiguri exorbitante, prostind credulii sa le cumpere produsele.

Recensamantul bloggerilor

Undeva in stanga paginii am adaugat un link spre roblogs.info/blog: Reprezint Transilvania.Zona in discutie, dupa statisticile rezultate din numarul de bloguri inscrise pe site, ocupa locul trei. Una peste alta, topul arata cam asa:

1.Muntenia cu 625 bloguri;
2.Moldova cu 472 bloguri;
3.Transilvania cu 398 de bloguri inscrise;
4.Banat cu 280 bloguri;
5.Oltenia cu 149 bloguri;
6.Dobrogea cu 112 bloguri;
7.Republica Moldova este si ea prezenta cu 31 de bloguri.

Am considerat, desi sunt de undeva din dulcele targ al Iesilor, ca alegera facuta la inscrierea zirconiu.blogspot.com in recensamantul roblogs e una conforma cu regiunea unde locuiesc de ceva vreme. Pe Cluj-Napoca am numarat undeva la 71 de bloguri.

Keep on Blogging by Zirconiu

vineri, 12 septembrie 2008

Joker

Am devenit cosmarul noutatilor hi-tech si a lansarilor menite sa rupa gura targului, in special cel autohton. Am fost pe punctul de a varsa o lacrima de emotie citind zilele acestea o seama de bloguri ai caror autori isi marturiseau nemarginita iubire fata de Zeul Retea. Grav, dar un "grav" tragicomic. "The Large Hadron Collider este ca o masina a timpului care ne va duce mult inapoi in perioada Big Bang-ului, prin recrearea conditiilor care au existat atunci. Vom vedea astfel noi tipuri de materie pe care nu am fost capabili sa le identificam anterior", a declarat Frank Close, specialist in fizica la Universitatea Oxford, in urma cu mai multe luni. (sursa: HotNews) Aceeasi piesa de teatru, un nou act. Asta ar fi trebuit sa aduca, printre altele, sfarsitul lumii. Nu a fost sa fie. Teapa pentru teoreticienii apocalipsei!

Supercalifragilisticexpialidocious

Fetita de 13 ani din imaginea atasata a devenit subiect de CNN dupa ce a castigat 25.000 de dolari in cadrul unui concurs de scriere rapida a unui text pe telefonul mobil (supercalifragilisticexpialidocious in doar 15 secunde, fara nici o greseala). Floare la ureche pentru cineva care se "antreneaza" cu 8.000 de SMS-uri/luna X 12 luni = 96.000 (matematica e completarea mea!).

(stire via ziare.com)

P.S.
Prima incercare : 25 de secunde. T9-le nu face fata.