duminică, 31 ianuarie 2010

Categoria "Trash"

Am selectat pentru voi, doua articole venite din stra(fund)ul spiritului creativ aka copy/paste al unor "oameni de presa" sau ce pixul meu s-or crede ei:

Potrivit unui raport prezentat recent de British Association of Aesthetic Plastic Surgeons, în Anglia, în 2009 581 de bărbaţi şi-au redus sânii, faţă de 323 cu un an înainte. Dacă ar fi să analizăm statisticile de acum 5 ani, situaţia ar fi şi mai diferită. Doar 22 de reprezentanţi ai sexului tare au trecut prin acestă operaţie.

Situaţia e oarecum determinată şi de mass-media, având în vedere că multe vedete sunt ridiculizate în presă pentru pectoralii... dezvoltaţi. Printre aceştia se regăsesc actorul Jack Nicholson şi politicianul britanic Tony Blair.

Procedura e simplă şi constă în liposucţie. Durează circa 90 de minute şi custă în jur de 2.000 de lire sterline.

sursa: libertatea.ro

si...

Potrivit unui studiu realizat pe 293 femei, lichidul seminal are un efect antidepresiv. Cercetările arată că femeile care nu folosesc prezervativul în timpul sexului se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei.

În studiul de faţă femeile care nu utilizau prezervativul, ci o altă metodă de protecţie, au avut o stare emoţională mult mai bună decât femeile care foloseau de regulă prezervativul sau care nu întreţineau relaţii sexuale, arată psychologytoday.com.
conform celor scrise pe unica.ro.

Am zis sa nu fac discriminare si sa scriu un articol care sa vizeze numai unul dintre cele doua sexe. Sfaturi utile pentru amandoua taberele, nu-i asa?!
Cu astia nu te plictisesti niciodata! Cred ca au dat bookmark la paginile "specialistilor britanici" ori s-au abonat constiinciosi la newsletter-ele lor. Cum apare un articol-studiu, PAC! Nu conteaza ca is praf sau ca nu stiu sa scrie/editeze un text. Banda rulanta, frate! Unii cu ţâţele, altii cu muia nutritiva.
Nu e numai cazul lor. Promovam prostia ca doar e gratuita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu