vineri, 5 martie 2010

Leapşa trafictube.ro si cifra 4

I. Chestii de organizare

Unde e concurs, hop si eu. Sa spunem ca imi plac provocarile de genul, iar cea venita de la http://www.trafictube.ro/p/concurs.html e tentanta nu atat pentru premiile (4 x 4 + 1 cu update) puse la bataie cat pentru jurizare. 4 Doamne si toti 4: Manafu*, RazvanBB, VisUrat si Zoso. Pe cuvant de blogger ca ii citesc ori de cate ori am ocazia. Trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, insa, trecand peste partea cu privitul in ochi si atitudinea increzatoare specifica unei situatii in care trebuie sa impresionezi evaluatorul, hai sa fim "fara vrajeala" (o vorba pe care o aud tot mai des in ultima vreme) si sa o spun pe a mea: imi place ideea de juriu, nu e primul concurs organizat astfel si nu e prima data, presupune je, cand se trage de manecuta cu rol de propunere; un juriu format din bloggeri intr-un concurs pentru bloggeri poate duce la ideea de lipsa de impartialitate si nu cred ca e greu sa va dati seama despre ce e vorba.

Ma opresc aici si revin la oile noastre.

Conditii de participare:
1. Scrie pe blogul tau ce vei face cu camera primita de la trafictube.ro daca o vei castiga. Poti exemplifica si cu un filmulet facut de tine cu ce ai acum in dotare (nu este obligatoriu). Poti exemplifica si cu niste poze inedite care le-ai facut cu aparatul din dotare (nu este obligatoriu).

2. Articolul va contine urmatorul text:

si urmatorul link:
Data limita: 15 martie 2010
Anuntarea castigatorilor: 19 martie 2010.

II. Chestii de sinceritate

Pentru a ma conforma cerintei concursului, asa cum a fost ea copy/paste la punctul I., as spune ca as face-o cadou (a se citi "as vinde-o la un pret derizoriu") unui prieten care are masina si s-ar bucura mai mult de ea, cu conditia sa share-uiasca ceea ce se incadreaza in specificul trafictube.ro.

Later Edit: final de concurs!

Castigatorii, carora le asociez felicitatiunle mele: aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu