miercuri, 28 iulie 2010

Inrolare Blogwars

BLOGWARS se anunță a fi noul câmp de luptă al bloggerilor din România. Campania de 11 săptămâni va putea fi câștigată prin articole originale și utile scrise pe teme tehnologice. Nu trebuie să fii un specialist IT pentru a-ți afișa cu măiestrie punctul de vedere despre un laptop, un mediaplayer, un router wireless sau chiar despre o placă video. Experiența folosirii unui produs, așteptările față de un dispozitiv electronic neîntâlnit încă, perceperea zvonurilor legate de un gadget – iată doar câteva puncte de pornire pentru luptele BLOGWARS. sursa: blogwars.ro


Desi pornesc cu un om in minus (referire la lista celor 13 deveniti 12 urmaritori), ideea de a participa la o competitie b2b (a se citi blogger2blogger) mi se pare o sansa de a resuscita spiritul anemic al acestui spatiu in care ajung din ce in ce mai rar, din motive destul de personale si voi folosi cuvantul cu N, adica nunta. A mea, desigur!

So...

M-am înrolat în BLOGWARS! Toate detaliile, comentariile, aperitivele, racoritoarele le gasiti pe masa celor de la www.blogwars.ro.

La atac, Inainte!

Later Edit:

Se pare ca lista de prioritati offline a avut castig de cauza, lucru concretizat in neparticiparea mea la acest proiect aka concurs. Vorba aia:
Azi nu te rog eu nu, maine poate facem cum zici tu, dar azi nu, NU, NU, NU! (Grasu XXL feat. Guess Who - Azi nu)


Punct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu