miercuri, 31 martie 2010

SOS! Copilaria

Mi-a placut si am decis sa promovez campania sociala "SOS! Copilaria" , asa cum apare ea detaliata pe europafm.ro.Later Edit: La ora la care scriu, 19:10 daca bine imi arata ceasul, s-au adunat 21.250 SMS-uri, mai pe calculate/adunate/inmultite: 42.500 €...

Later Edit 2: 6 Apr. 1:47 PM
SOS!Copilăria a adunat 57.026EURO. Vă mulţumim! sos.europafm.ro via @twitter.

duminică, 21 martie 2010

1 € + TVA pentru Pasarea Colibri


"Ideea e sa ne strangem intr-un singur loc cu totii. Toti cei care iubesc Clujul. Initiatorii comunitatii servus_cluj de pe Facebook organizeaza pentru membrii sai un super concert Pasarea Colibri la care poti participa platind doar 1EURO. Vei primi in schimb o legitimatie de membru si o bratara de acces la concertul ce va avea loc in 28 martie 2010 la Sala Sporturilor "Horia Demian". Nu arunca legitimatia! Asemenea concerte vor deveni o traditie a comunitatii servus_cluj."  (sursa: servuscluj.ro)


Ii multumesc lui Liviu Alexa pentru ca prin intermediul lui am aflat de concert.

miercuri, 10 martie 2010

Via @TwitterCireasa de pe tort: minutul 7:46.

PS: this video is no longer available, bla, bla, bla.. Si-au bagat coada cei de la PRO, insa cascadoria poate fi urmarita si pe.. alte meleaguri www.

vineri, 5 martie 2010

Leapşa trafictube.ro si cifra 4

I. Chestii de organizare

Unde e concurs, hop si eu. Sa spunem ca imi plac provocarile de genul, iar cea venita de la http://www.trafictube.ro/p/concurs.html e tentanta nu atat pentru premiile (4 x 4 + 1 cu update) puse la bataie cat pentru jurizare. 4 Doamne si toti 4: Manafu*, RazvanBB, VisUrat si Zoso. Pe cuvant de blogger ca ii citesc ori de cate ori am ocazia. Trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, insa, trecand peste partea cu privitul in ochi si atitudinea increzatoare specifica unei situatii in care trebuie sa impresionezi evaluatorul, hai sa fim "fara vrajeala" (o vorba pe care o aud tot mai des in ultima vreme) si sa o spun pe a mea: imi place ideea de juriu, nu e primul concurs organizat astfel si nu e prima data, presupune je, cand se trage de manecuta cu rol de propunere; un juriu format din bloggeri intr-un concurs pentru bloggeri poate duce la ideea de lipsa de impartialitate si nu cred ca e greu sa va dati seama despre ce e vorba.

Ma opresc aici si revin la oile noastre.

Conditii de participare:
1. Scrie pe blogul tau ce vei face cu camera primita de la trafictube.ro daca o vei castiga. Poti exemplifica si cu un filmulet facut de tine cu ce ai acum in dotare (nu este obligatoriu). Poti exemplifica si cu niste poze inedite care le-ai facut cu aparatul din dotare (nu este obligatoriu).

2. Articolul va contine urmatorul text:

si urmatorul link:
Data limita: 15 martie 2010
Anuntarea castigatorilor: 19 martie 2010.

II. Chestii de sinceritate

Pentru a ma conforma cerintei concursului, asa cum a fost ea copy/paste la punctul I., as spune ca as face-o cadou (a se citi "as vinde-o la un pret derizoriu") unui prieten care are masina si s-ar bucura mai mult de ea, cu conditia sa share-uiasca ceea ce se incadreaza in specificul trafictube.ro.

Later Edit: final de concurs!

Castigatorii, carora le asociez felicitatiunle mele: aici.