duminică, 25 aprilie 2010

Servus_Cluj I

"Parintii" comunitatii servus_cluj de pe Facebook organizeaza pentru membrii sai un super concert IRIS  la care poti participa platind doar 2 EURO. Vei primi in schimb o legitimatie de membru si o bratara de acces la concert.

(sursa:
servus_cluj)


Seria evenimentelor/concertelor marca servus_cluj continua. La ora la care scriu - AMR: 6293 locuri libere. Inca nu mi-am confirmat participarea, insa pana pe 6 iunie este timp suficient. Voi reveni cu Info pe masura ce ele apar pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook.

Espresso

fun on Twitpic

sursa imaginii: oktal.ro via @twitpic. Interesanta incursiune in... tainele tehnologiei digitale.

marți, 13 aprilie 2010

Melcul de Cluj


Concurs cu gust de...teapa

Sursa imaginii si implicit adresa site-ului care deruleaza o promotie (a se citi ţeapă) sub acoperisul unei marci de ciocolata:

http://africana.ro/concurs.html.

Asa-zis "Concursul care te indulceste cu premii" mi-a atras atentia in urma cu aproape doua saptamani prin costul SMS-ului (1 EUR + TVA) care conditioneaza inscrierea in promotie si ceea ce pare a fi un Regulament, caruia ii voi face un print screen de aducere-aminte (nu vreau sa dispara intre timp), mai mult decat dubios:

O perioada am uitat de ei. Sarbatori, mini-concediu la tara... Aseara am citit ceva comentarii pe forumul unui site de concursuri gen aici si mi-am propus sa-i sun pe cei de la Kraft Foods Romania pentru a face lumina. Concluzia convorbirii: firma nu are in desfasurare nicio promotie care sa includa ciocolata Africana.

"Vrem banii full, nu spargem banci, sunt filme
Dam tepe ca-i bine si inca tine" Puya, Undeva in Balcani


R.I.P.:si-au luat bagajele si au plecat "Server not found"!

joi, 1 aprilie 2010

Servus_Cluj

Desi vine ca o confirmare tardiva a faptului ca am dat cu subsemnatul in condica servus_cluj ( prin participarea la concertul Pasărea Colibri, organizat la Sala Sporturilor "Horia Demian"), poza alaturata face parte din cele cateva imagini pe care am reusit sa le surprind in acea seara de duminica. Nu-s grozave calitativ, deci ma abtin de la share. Are balta (google) peşte, iar pentru cei care au cont de facebook, cautarea se simplifica si mai mult.
A fost...interesant prin prisma faptului ca media de varsta a celor care au populat zona, s-a situat undeva in jurul cifrei 25, luandu-i in calcul si pe Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Baţu si Vlady Cnejevici. A fost... o chestie misto sa vezi aproximativ 2000 de clujeni intrand in jocul celor patru "Păsări", atunci cand au "dat cuvantul" sălii.
Vor fi... si alte adunari in genul. Cel putin asa au promis organizatorii.