duminică, 3 august 2014

Poveste siropoasă: AutoBild vs. Autovit

Cum imaginile valorează cât o mie de cuvinte, zic să le lăsăm să-și facă numărul magistral:

  Bun. Nu am stat să lămuresc situația cu cei de la AutoBild, cu „autorul” articolului mai exact (Cristi Agatie), articol care mi-a sărit în timeline-ul de pe facebook și nici nu cred că îmi mai răcesc gura cu ei. Poate e același autor, dar care preferă să jongleze cu diferite identități, nu?!   E nepoliticos și nu face bine imaginii unei reviste care se consideră „CEA MAI VÂNDUTĂ” din România. Asta ar fi în al doilea rând. În primul rând, parte din informațiile de acolo (valabil pentru ambele pagini) nu sunt susținute de către o trimitere către ceea ce ar da greutate unui astfel de subiect: legi, legislație, Cod Rutier etc. Cum o fi să-i spui ăluia de la rutieră: „- Păi, știți.. Așa am citit pe AutoBild/Autovit că se procedează!”?! În loc să te ajute, mai rău te încurcă și cu asta mi-am încheiat prezentarea.

  Completare: la ora la care scriu ( e trecut de ora 19:00) site-ul celor de la AutoBild nu mai găzduiește articolul aflat în discuție. Și cam atât. Restul concluziilor rămân în seama voastră.

  2 comentarii:

  1. Este același text, fără îndoială!

   RăspundețiȘtergere
  2. Textul, așa cum apare el pe autovit.ro, a fost preluat de mai multe site-uri, însă nici măcar unul nu face trimitere către sursă. O căutare pe google m-a lămurit (am fost curios să văd până unde merge toată povestea asta). Dacă celelalte pagini sunt cel puțin dubioase, cel de la AutoBild ar trebui să ofere mai mult decât un copy/paste destul de... Le-am lăsat un mesaj pe facebook, așa de.. lămurire (ca abonat și cititor am dreptul să fiu informat corect). Voi reveni cu completări dacă este cazul. :)

   RăspundețiȘtergere