luni, 29 septembrie 2014

foodpanda.ro - ușor și distractiv

Haideți să vă spun ce am descoperit recent. Am fost într-un blog meeting la Brașov și împreună cu câțiva bloggeri am pus bani și ne-am uitat peste restaurantele din Brașov. Sincer, n-am gasit decât câteva site-uri și alea cam slabuțe din punct de vedere al organizării. Dacă ar exista un site care să indexeze toate aceste locații? Păi, nu a durat mult și am găsit site-ul de care am avut nevoie. Site-ul se numește FoodPanda.ro și indexează restaurante și locații fast food din București, Brașov, Cluj-Napoca, Ploiești, Constanța, Arad, Timișoara, Iași, Oradea.

Site-ul se extinde pe zi ce trece și devine din ce în ce mai folositor. De exemplu, FoodPanda.ro nu doar indexează aceste locații, ci, prin intermediul site-ului, poți comanda direct. Tot ce trebuie să faci este să permiți detectarea locației tale prin internet (în cazul în care folosești PC-ul) sau detectarea prin GPS (în cazul în care folosești aplicația pe mobil). Este simplu. Permiți site-ului să te localizeze, alegi comanda și plătești.

O altă funcție pe care site-ul o are și, după părerea mea, este foarte folositoare, este plata online. Adică: orice comandă poate fi plătită prin intermediul unui card bancar (valabil, momentan, doar în anumite orașe). Foarte tare, așa-i?

Când am fost la acel blog meeting am ales și am trimis comanda, ea a fost procesată foarte rapid, iar în maxim o oră am avut totul la ușă. Te invit și pe tine să folosești serviciile FoodPanda.ro în cazul în care locuiești în orașele în care serviciul lor funcționează și să îmi spui în secțiunea de comentarii părerea ta. Apropo, aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store, Google Play sau Windows Phone Store. Echipa FoodPanda.ro a dezvoltat aplicația pentru fiecare smartphone în parte. Eu personal n-am folosit aplicația, însă am auzit numai lucruri bune despre ea.

Un comentariu:

  1. Sună interesant! După ce o să fac proba, o să-ți dau de știre! :)

    RăspundețiȘtergere