miercuri, 5 noiembrie 2014

A-nceput..

.. de ieri s-apară
Câte-un e-mail, acum a stat,
Click-ul s-a mai relaxat
Moderat, dar stă să sară
Pe oferta cu rabat.

Subiectul e-mailurilor (personajul principal al versurilor de mai sus) e ușor de înțeles, de încadrat în perioada în care intrăm tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm (7 e o cifră magică). S-a dat startul ofertelor online de sărbători, pornind de la lucruri mărunte (ca preț mă refer) și mergând până la oferte turistice, vacanțe de vis, reduceri consistente ale reprezentanțelor auto din România etc. Adaptate gusturilor și buzunarelor fiecăruia.

La nivel de trăiri, sentimente, emoții, spirit creativ, e o perioadă extraordinară. Cea mai aglomerată, la modul plăcut, dar și cea mai solicitantă pentru departamentul Idei de cadouri și alte surprize pentru cei apropiați. Mai ales pentru cei care lasă totul pe ultima sută de metri (mă declar vinovat). Tocmai de asta reiau ideea utilității siteurilor care au ca domeniu de activitate scoaterea din impas a celor care, din diferite și scuzabile motive, nu au timp să ia la pas magazinele, mall-urile, târgurile de sărbători, agențiile de turism și alte locuri asemănătoare.
sursă imagine: officegifts.ro


În perioada imediat următoare vor apărea pe blog mai multe recomandări, sugestii, păreri, povești cu aromă de măr copt și scorțișoară, rime spontane, adaptări nevinovate ale unor versuri pe care ni le reamintim cu drag în iernile mai mult sau mai puțin geroase. Sper să le citiți cu plăcere.

Prima recomandare în materie de lucruri frumos ambalate merge către cei care caută să ofere cosuri cadou. Înainte de vacanța de Crăciun, înainte de a te dedica în întregime familiei, trebuie să vă îndreptați atenția și către colegii de serviciu, partenerii de afaceri, colaboratori etc., iar o astfel de idee se potrivește mănușă situațiilor mai.. oficiale. Sunt coșuri ușor de personalizat, de modelat, de adaptat situației. Am „răsfoit” din curiozitate câteva oferte, iar „cuprinsul” e mai mult decât interesant.

Spre exemplificare, un astfel de coș (a se vedea și imaginea de mai sus) poate conține:
  • Vin Spumant Rhein Extra Brut Rose, 0.75L;
  • Panettone cu stafide și fructe confiate, ambalat, 500g;
  • Cutie 12 praline Choco Fashion Winter Days;
  • Drajeuri fructe de pădure în ciocolată Ciocco Bosco, 100g;
  • Funde decorative;
  • Folie profesională de ambalare din celofan;
  • Tăviță tradițională în formă de bărcuță.
Produse alese pe sprânceană, atent selecționate pentru a satisface și cele mai exigente persoane. Citindu-le, în cazul dulciurilor cel puțin, m-am simțit ca și cum aș fi deschis un pachet trimis de maică-mea din Italia. Dar asta e cu totul altă poveste.

Concluzionând, toate produsele vă sunt prezentate într-un format plăcut, detaliat corespunzător, ușor de accesat din confortul casei, la pachet cu tot ceea ce ne-a obișnuit comerțul online: transport gratuit de cele mai multe ori (în funcție de localități, valoarea comenzii, oferte promoționale cu durată limitată), livrare rapidă, suport online sau telefonic și multe altele.


2 comentarii: