luni, 2 februarie 2015

Ce te-ar determina să mergi mai des la un medic stomatolog?


facebook.com/CrisSmile.ro

Cu toții suntem de acord asupra faptului că măcar o dată în viață vom trece pragul unui cabinet stomatologic; dus în cămașă de forță sau nesilit de nimeni decât de un dinte sau o măsea cu problemă, indiferent de ceea ce ne determină să o facem, nu prea există scăpare.

E greu să ștergi cu buretele niște cifre care atârnă destul de greu prin studiile care se fac pe tema stării de sănătate a românilor, în general, a ceea ce se întâmplă când vine vorba de cavum oris (cavitatea bucală), în mod special. Adoptăm o poziție, de cele mai multe ori, defensivă, ne eschivăm invocând o sumedenie de motive și îngroșăm rândurile celor mai bine de 90% de candidați la statutul de știrb. O situație care ne plasează pe ultimul loc în clasamentul țărilor europene în care populația merge la stomatolog (conform unei știri de prin primăvara lui 2014). Cuvinte ca implant dentar, detartraj, aparat dentar etc., își mai fac apariția din când în când în vocabularul nostru, dar numai pentru scurt timp.

Așadar, ce ne-ar putea determina să trecem mai des pragul unui cabinet stomatologic? Ținând cont de faptul că discutăm de o problemă care afectează un procentaj foarte mare din totalul populației, în ce măsură ar putea statul român să intervină pentru a remedia o situație destul de nasoală? Cum vi se par serviciile existente pe piața de la noi? Aștept ideile voastre, în comentarii.

3 comentarii:

  1. Ideal ar fi o consultație stomatologică la fiecare 6 luni. Cu toate că știu asta, spre rușinea mea, nu pun în practică ..... și mie îmi este greu să răspund sincer din ce motive.

    RăspundețiȘtergere
  2. Motive?!.. Pfoai! Și eu am o listă lungă. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!


    Ne-ar interesa o recenzie asemenatoare dar aplicata la domeniul nostru de activitate, ne poti lasa un mail la adresa marketing@icansee.ro pentru a stabili detaliile?

    RăspundețiȘtergere