miercuri, 8 aprilie 2015

Pole Position


Creștinescul time-out prilejuit de postul dinaintea Învierii Domnului e pe punctul de a-și încheia socotelile, punându-i în pole position pe cei care intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru unele din cele mai importante evenimente din viața unui om. Fie că vorbim de organizarea unei nunți, cu tot tacâmul și fastul ei, fie că ne gândim la ceva mai restrâns ca număr de invitați, gen botez, sunt situații care solicită extrem de mult răbdarea celor direct implicați în luarea deciziilor și „storc” la maxim acele aptitudini care dau bine prin CV-uri. Pentru ei, întregul univers se va învârti în jurul unui plan asupra căruia se revine ori de câte ori este nevoie, orice discuție va conține și scurte sau lungi referiri la ceea ce se petrece în culisele unui event ce se vrea a fi perfect.

Pentru că, deoarece, fiindcă în urmă cu ceva ani m-am aflat în poziția unui om care se gândea la modul cel mai opțional să se oficieze (sic!) în două locuri, pe de o parte, pornind și de la o incursiune într-o lume cu care am ceva, ceva în comun, de cealaltă parte, m-am lăsat, recent, angrenat într-o dezbatere pe tema nunților și a a ceea ce le precede. Am trecut de la ceea ce asocierea de cuvinte print rollup Iasi poate oferi o oarecare idee asupra a ceea ce se afla pe „masa de lucru”, la studierea a ceea ce oferă tipografiile în materie de printuri mici pentru ocazii speciale. Așa am ajuns să punem în balanță piața de invitatii nunta Iasi/invitatii botez Iasi cu ceea ce se găsește prin Cluj-Napoca (se poartă axele).

(sursa: royalprint.ro)


Nu vă voi plictisi cu detalii. Vă voi spune doar că mica dezbatere a ajuns într-un punct în care, din cauza unor diferențe de strategie, nu am reușit să ne punem de acord asupra celei mai convenabile variante: invitații handmade vs. invitații de catalog (firme specializate).

Deci?

Un comentariu:

  1. Luând în calcul faptul că handmade-ul ăsta presupune ceva mai mult timp liber (un lux pentru unii) și pricepere din partea doritorilor de chestii originale, speciale, am putea înclina spre cele de catalog. Calea ușoară, pe scurt. :)

    Am notat. :)

    RăspundețiȘtergere