vineri, 24 iulie 2015

Ce pantofi putem purta cu pantalonii evazați

Pantalonii largi sunt din nou la modă. De la denim, la piele de căprioară, aceștia sunt ideali pentru o ținută elegantă zi de zi. Ei reprezintă chintesența anilor 1970 și ați fi fost extrem de dezămăgite dacă nu ar fi făcut parte din cele mai recente tendințe. Siluetele sunt deosebit de măgulitoare atunci când evazarea începe chiar sub genunchi, echilibrând lungimea picioarelor și făcându-vă să păreți mai înalte. Acești pantaloni evazați pot fi purtați cu ușurință peste tot, pe străzi și acasă, la o întâlnire sau la birou.

Poate că adori pantalonii pană, dar cu siguranță vei ceda și vei cumpăra cel puțin o piesă evazată, cândva în cursul acestui an și nu vei regreta pentru o secundă, mai ales atunci când știi ce pantofi poți purta cu aceasta. În trecut, pantalonii evazați erau asociați cu senzația de confort, ceea ce înseamnă că încălțămintea avea fie talpă joasă, fie platforme de înălțime foarte mică. De data aceasta, însă, ne uităm la asocierea pieselor evazate cu tocuri înalte. Așadar va trebui să stai departe de balerini, adidași, papuci, și alte piese cu un stil similar care doar vor înghesui tivul și te vor face să arăți prea scundă pentru acest model.

Deci, ce tipuri de pantofi putem purta cu pantalonii și blugii evazați?

Platforme: Fie că vorbim despre saboți sau despre modele cu curele, tocuri și pene, cu tocuri mici sau care ajung până la cer, platformele sunt alegerea perfectă atunci când ne gândim la cea mai bună încălțăminte pentru a o adăuga la pantalonii noștri evazați. Ele pot fi simple sau împodobite, nu contează, atât timp cât acestea nu sunt cu talpă joasă. Stilul anilor '70 este despre a fi lipsită de griji, așa ca îți sugerez piese care îți vor oferi un nivel maxim de confort.

Tocuri pătrate: Aceste modele au făcut într-adevar impresie pe podiumul de la Fashion Week, majoritatea designerilor optând pentru includerea unei forme sau alta de încălțăminte cu toc pătrat. Cu cât erau mai înalte și cu cât arătau mai butucănoase, cu atât erau mai îndrăgite de public. Pantalonii evazați se potrivesc foarte bine cu acești pantofi, deoarece adaugă confort și lungime picioarelor, creând o siluetă de ansamblu puternică.

Pantofi cu toc și platformă: Nu poți da niciodată greș cu acest model de pantofi sau cu o pereche de sandale elegante cu toc. Aceștia au arătat uimitor cu blugii pană și vor arăta divin cu pantalonii evazați, de asemenea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu