duminică, 22 noiembrie 2015

Decembrie


„Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence.”(Enigma – Return To Innocence)

Decembrie poate fi o lună interesantă dacă alegem să ne lăsăm purtați  într-o oarecare măsură (pe aripile imaginației) de ceea ce se va petrece în jurul nostru. Evident, pentru a scoate ce e mai bun, pozitiv, amuzant chiar din momentele cheie ale acestei perioade, trebuie aplicate niște filtre, chestii care țin de modul în care vrem să intrăm în acel spirit al sărbătorilor de iarnă. Cele bune să se-adune, cele rele să se spele..

n Filtre

Lucruri simple, mărunte, gânduri declanșate de anumite situații care se petrec în jurul nostru și care ne pun un zâmbet tâmp pe buze atunci când mergem pe stradă sau călătorim cu mijloacele de transport în comun, niște jocuri cu roboți pe seama cărora ne distrăm sub acoperirea lui: „- Ia să văd eu dacă sunt sau nu potrivite cu vârsta copilului/nepoțelului meu!”, orice element dintr-ăsta e bun pentru a te prinde în horă și pentru a-ți face de cap în cel mai.. copilăresc mod posibil. Avem nevoie de ele pentru a ne relaxa măcar cei aprox. 50 de mușchi ai feței.


sursa: bugy.ro

Iar „oferta” din luna pe seama căreia vă voi mai povesti ar trebui să fie pe măsură, cu condiția să fii dispus să-ți asumi două roluri: unul de spectator activ, și celălat de actor, pentru că, așa cum tu profiți la maxim de rolul de scenarist, la rândul tău vei face parte din „piesa” cuiva.

Astăzi, într-un soi de preview, am încercat să profit de primul rol, ajutat și de mediul în care mi-am petrecut o mare parte a zilei: o tentativă nu prea reușită de a-mi cumpăra ceva de îmbrăcat dintr-un mall. Locurile aglomerate oferă suficient material de studiu.. mi-am zis la început de zi. Din ambele puncte de vedere, desigur. Nu am prea adunat lucruri amuzante în mod deosebit, deși mi-ar fi plăcut să vă descrețesc nițel frunțile preocupate cu planuri pentru zilele următoare. Și nici oferta de haine nu e grozavă.

Ar fi ceva material pentru genul ăla de emisiuni în care copii au rolul principal, dar nu suficient încât să-l facă pe Ianțu să roșească.. de invidie. Deschid totuși subiectul și îl las așa..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu