vineri, 23 iunie 2017

Cum pot face rost urgent de bani când sunt într-un impas financiar

Cu toții am avut la un moment dat probleme financiare. Dacă nu ai trecut încă printr-o astfel de situație, nu înseamnă că nu vor veni și zile mai grele. Ei bine, când ești într-un impas financiar de multe ori trebuie să găsești cele mai bune soluții pentru a ieși din el.

O primă soluție foarte simplă este să amanetezi anumite lucruri valoroase. Așa mi se întâmplă și mie să fac uneori. Nu cumpar argint când nu-mi permit, ci îl vând. Sunt case de amanet care primesc bijuterii din aur și argint, ceasuri de lux, tot felul de electronice, opere de artă, bijuterii cu diamante etc. O astfel de casă de amanet este Amanet A.G.S. Cei de aici cumpără bunuri de valoare și poți primi pe ele sume de bani importante, sume care te vor ajuta să depășesti cu ușurință momentele mai puțin plăcute din viața ta. Nu e o rușine să amanetezi lucrurile care îți aparțin.

Când ai nevoie de o anumită sumă de bani, o altă idee ar fi să apelezi la o instituție financiară nebancară. În România sunt o mulțime de astfel de instituții cu oferte tentante. Ai însă în vedere faptul că banii împrumutați trebuie înapoiați. Gândește-te bine dacă e sau nu o variantă potrivită pentru tine. Analizează bine toate avantajele și mai ales dezavantajele.

Dacă ești într-un impas financiar nu ar fi o idee rea să încerci să te împrumuți de la rude/prieteni/cunoștinte. Însă, în zilele noastre găsești mai greu oameni dispuși să te ajute financiar, deoarece mulți au deja probleme de acest fel. Dacă însă ai norocul de a găsi pe cineva dispus să te ajute, vei trece mai ușor peste problemele financiare.

Din cele trei soluții amintite, mie cea mai convenabilă mi se pare prima. Dacă amanetezi lucruri la care nu ții neapărat și de care te poți lipsi, iei banii și poți să nu te mai întorci dupa ele. Problema e când le vrei înapoi, deoarece trebuie să returnezi banii împrumutați.

Dacă și ție ți se pare o variantă bună și ai lucruri pe care le poți amaneta, vezi mai multe detalii pe casa-amanet.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu