vineri, 2 martie 2018

La Comod.ro găsiți cele mai bune DVR-uri!

Dacă vreți să protejați locuința sau afacerea dumneavoastră (nu contează dacă este un mic magazin de cartier sau o mare unitate de producție industrială), aveți nevoie și de sisteme de supraveghere video de calitate. Acestea pot fi găsite la magazine on-line specializate în produse electronice de vârf, cum este Comod.ro. Un sistem de supraveghere constă dintr-una sau mai multe videocamere și un aparat care înregistrează și stochează imaginile transmise de acestea, numit Digital Video Recorder (DVR).

Fiind componenta de bază a unui sistem de supraveghere independent, care poate și trebuie să funcționeze non-stop, un DVR este, de fapt, un calculator independent, care funcționează cu sistemul de operare LINUX și stochează datele pe un HDD (hard disk drive), la fel ca un desktop sau laptop.

Orice DVR poate fi programat să înregistreze când detectează o mișcare. De asemenea, înregistrarea și căutarea pot fi programate în funcție de zi, oră, minut, conectare la internet etc; în plus, dispozitivul este programat să repornească automat la sfârșitul unei pene de curent. În funcție de necesitățile dumneavoastră, puteți opta pentru un DVR cu 4, 8 sau 16 canale.

Dacă vi se pare că este suficient să amplasați patru camere de supraveghere, atunci puteți achiziționa un dvr 4 canale. Puteți alege unul analogic de înaltă definiție (Analog High Definition, prescurtat AHD) sau unul digital, cu rezoluții de la 720 de pixeli, 1080 de pixeli până la cele mai performante, care au o rezoluție de 3 megapixeli. Toate produsele oferite de Comod.ro sunt compatibile cu majoritatea camerelor AHD din piață. Atenție, va trebui însă să aveți grijă ca rezoluția de înregistrare a DVR-ului să fie aceeași cu a camerelor pe care le aveți sau doriți să le achiziționați!

Dacă patru camere de supraveghere nu sunt suficiente, puteți dubla numărul acestora. În acest caz veți avea nevoie de un dvr 8 canale, care poate să înregistreze în timp real 25-30 de cadre pe secundă.

Aceste DVR-uri sunt compatibile cu toate camerele analogice CCTV care folosesc conectori BNC video.

Pentru obiective industriale, magazine sau școli este însă nevoie de mai multe camere. În acest caz, veți avea nevoie și de un dvr 16 canale, sau chiar unul cu 32 de canale, în funcție de mărimea și caracteristicile obiectivului care trebuie supravegheat.

Toate modelele de DVR-uri oferite de Comod.ro beneficiază de compresie în format H.264, cel mai bun existent în acest moment pe piața mondială, fapt care vă permite să salvați mult spațiu de stocare pe hard disk drive-ul cu care este echipat DVR-ul.

DVR-urile pot fi conectate la internet, ceea ce înseamnă că imaginile înregistrate de sistemele de supraveghere pot fi accesate de pe telefoane mobile, tablete, laptopuri sau desktopuri – evident, cu condiția să fiți conectați la net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu