sâmbătă, 23 iunie 2018

Dent Fix Pro - Pasiune pentru stomatologie

Ar trebui ca în momentul de față, marea majoritate a oamenilor să fie pacienți ai unei clinici stomatologice, fie că se ajunge acolo pentru diverse plombe sau extracții dentare, ori pentru un control periodic, montare aparate dentare sau detartraj. Deci, indiferent dacă aveți sau nu o problemă dentară, trebuie să găsiți clinica stomatologica potrivită pentru a putea beneficia de diversele servicii oferite. În continuare o să vă spun de ce consider că una dintre cele mai bune clinici stomatologice de pe piață este Dent Fix Pro.

Dent Fix Pro este o clinică stomatologică foarte accesibilă, situată în apropierea metroului și a tramvaiului, astfel că este foarte ușor de ajuns, iar dacă optezi pentru a veni cu mașina, există locuri de parcare la subsol, astfel încât să nu pierzi timp căutând un loc unde să îți lași mașina până când termini consultația.

Dacă nu ai siguranța că este cel mai potrivit loc pentru tine, atunci poți alege să urmărești testimonialele de pe site-ul web al clinicii, iar în urma verificării recenziilor existente poți decide dacă vei alege ca acolo să fie locul unde vei avea grijă de sănătatea dentară.



Această clinică este potrivită pentru a-ți oferi soluții indiferent de problemele stomatologice, iar dentistul care se va ocupa de ele îți va oferi garanția că vei avea parte de atenție maximă, atât în ceea ce privește sănătatea, cât și bugetul, pentru a putea beneficia de cel mai bun raport calitate/ preț.

Clinica Dent Fix Pro a luat naștere ținând cont de cele mai avansate principii și tehnologii, astfel încât pacienții să se simtă confortabil și în siguranță, iar actele medicale să fie de calitate maximă.

Fiecare medic stomatolog este specializat pe o anumita ramură, astfel încât să ai parte ca pacient de cea mai bună calitate pentru restaurarea danturii.



Printre cele mai importante ramuri ale stomatologiei și servicii pe care le întâlnim în clinica Dent Fix Pro se numără:

- Implanturi dentare: Dent Fix Pro ne pune la dispoziție o gamă completă de implanturi dentare, începând cu cele de buget redus și până la cele mai sofisticate și de cea mai bună calitate. Tehnologia avansată folosită reduce foarte mult timpul de așteptare necesar fixării coroanei dentare, iar acesta poate fi considerat un real avantaj.

- Parodontologie: se oferă soluții și medicamente de ultimă generație pentru a se asigura sănătatea osului, gingiilor și legamentelor de legătură dintre os și gingii.

- Chirurgie: datorită utilizării unor tehnologii de reconstrucție osoasă cu grefă autologă și plasmă PRGF , dar mai ales datorită experienței de care beneficiază medicii chirurgi din cadrul clinicii, oferă foarte multe avantaje.

- Protetica avansată: încă din 2015, când a fost implementat sistemul Megagen, implantarea și protezarea au loc în aceeași zi, astfel că te poți bucura de un zâmbet fermecător în cel mai scurt timp posibil.

- Endodonție: începând cu anul 2014 se folosește microscopul endodontic pentru a se putea realiza cele mai performante obturații de canal.

- Ortodonție: medicii stomatologi folosesc cele mai moderne metode de a corecta imperfecțiunile geometrice ale danturii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu