sâmbătă, 13 decembrie 2008

Specimene

Ma distrez, din nou, pe seama dinozaurilor din blogosfera si nu numai. Daca eu sunt plictisit sau plictisitor cel putin nu o spun in gura mare. Nu o sa arat cu degetul pe nimeni. Ma includ in categoria celor ce stau pe banca de rezerva si isi rad in barba.

Citeam astazi o categorie de oameni tampi, fericiti de Cel de Sus cu un oarecare IQ peste medie, cu o cultura si un spirit critic ceva mai dezvoltat. Culmea e ca genul asta de oameni sunt vazuti ca "oameni care au ceva de spus".
Intr-o tara in care analfabetismul inca isi mai face simtita prezenta, un blogger care te face puturos e doar cireasa de pe tort! Se cerea o completare, ce-i drept. Dupa domnia sa, asa sunt toti romanii. Putorilor care suntem! Stim doar sa ne uitam la tv si sa citim Libertatea. Iubirea si respectul de sine.. Ma gandeam sa il intreb in ce mina lucreaza, sau de cate ori s-a aplecat sa rupa o buruiana de pe un strat (nu cred ca stie cu ce se mananca) de ceapa, sau sa curete rahatul unei vaci, sau sa se murdareasca pana in fundul curului (pardon!) cu ulei de motor. E usor sa generalizezi. Al naibii de usor! Cu un ochi rad si cu altul plang. Penibil. Cel putin la faza asta. Ma abtin pana dupa sarbatori. Nu merita. Deocamdata..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu