sâmbătă, 26 septembrie 2009

Oldies But Goldies

"Plăcerea ta, mania noastră!" by cadourimania.ro. Nu am rezistat tentaţiei de a mai face un site-review.. E mai uşor să urmăresti un meci din tribune, nu?! So.. Sub titulatura de Magazin online de cadouri se află şi subiectul acestei scurte incursiuni.
Activitatea lor se bazează pe vânzarea de jucării din pluş, decoraţiuni şi cadouri inedite. Sunt vreo 35 de categorii, dacă bine le-am numărat eu, adunate toate într-o pagină principală cu un design simplist, fără detalii inutile sau prea încărcată aşa cum e pagina mea de blog (am primit critici,deh).

Produse
La capitolul produse ar fi fost binevenită o mai mare diversitate. Chiar şi aşa, am avut plăcerea să descopăr nişte lucruri extrem de interesante. Deja mi-am conturat un wishlist, numai buzunarul să mă ţină.

Servicii
Livrarea gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 RON, posibilitatea de a cumpăra după gustul fiecăruia (online, telefonic) sunt doar câteva din opţiunile existente pe site.

Critici. Recomandări
Nu am înţeles dacă, optând pentru o comandă telefonică, pot suna la numărul afişat 24/24; în Categorii cadouri nu îşi are locul acel "Cum au decorat clienţii noştri" (idee bună, dar greşit plasată) şi ar fi interesantă o cale de comunicare, alta decât prin mail sau telefon, mai exact messenger, sau skype, sau.. Nu e o noutate şi e destul de des folosită.
Pentru că sunt OK per general, i-am primit în blogroll.

sâmbătă, 19 septembrie 2009

SuperBlog 2009

Dacă anul trecut am reuşit să le iau un modem/router şi un tricou (bonus), anul ăsta sper la mai mult. SuperBlog revine! Organizatorul promite un regulament îmbunătăţit, având în spate experienţa ediţiei trecute. Perioada de desfăşurare: 15 octombrie- 15 decembrie 2009; premii: pentru locul 1 - 1500 USD, locul 2 primeşte 1000 USD, iar locul 3 - 500 USD. Pe langă cei trei fericiţi câştigători se vor mai acorda premii zilnice de câte 100 USD pentru blogger-ul zilei şi 50 USD pentru cititorul acestuia, aşa că vă invit să băgaţi muncă patriotică pe terenurile fertile ale blogosferei. Prin acest articol dau şi eu cu subsemnatul in condica SuperBlog 2009 .

duminică, 6 septembrie 2009

Viaţa la ţară

După aproape o lună şi jumătate de când m-am mutat din Cluj-Napoca City în Floreşti Country, nu am reuşit să revin la unul din obiceiurile pe care prietena mi l-a catalogat drept drog şi obsesie: calculatorul în general, internetul în special. Motivul ţine de lipsa opţiunilor pentru conectarea mult dorită. Am încercat să-mi ling rănile pentru o perioadă scurtă de timp cu pachetul-test de Internet Mobil oferit gratuit timp de două săptămâni de către cei de la Orange: 3,6 Mbps in limita a 500 MB. Abonamentul final, în cazul în care se da verdict pozitiv pentru păstrarea lui, este superior ca viteză şi ca trafic, dar insuficient pentru unul ca mine. L-am returnat după ce în patru zile de utilizare am reuşit să ating pragul de 400 MB, exclusiv din trafic www, fară să mă întind cu download şi alte alea. Nici concurenţa nu stă mai bine. Pas! Aştept să-mi rezolv flotantul pe noua adresă, după care voi bate la uşa celor de la ClickNet, singura opţiune din zonă. Singura care nu presupune costuri "extra- bonus" pentru cablare. Pâna atunci mă voi mulţumi cu bătrânul şi fidelul meu tovaraş de drum, abonament wap unlimited.