luni, 15 februarie 2010

Blogger in cuvinte

M-am gandit sa dau o mana de ajutor incuvinte.ro
prin punerea in pagina a unui scurt review, respectand regulile jocului, asa cum au fost ele stabilite aici.

Pentru a participa la acest concurs ai nevoie doar de un blog, de preferat unul pe care postezi zilnic si care sa aiba activitate, nu unul uitat de vreme. Va trebui sa scrii un review despre acest concurs demarat de mine si sa il publici pe blogul tau. Articolul va trebui sa contina 2 linkuri , unul catre acest concurs si un altul catre prima pagina a blogului.
Premiile puse la bataie:
Premiu standard: Toti participantii la acest concurs vor primi un link catre siteul lor in aceasta pagina.
Premiul 3: Afisarea bannerului personal in meniul din dreapta al blogului nostru. Bannerul va avea dimensiunea de 250×250px si va fi afisat timp de o luna.
Premiul 2: Un voucher pentru promovare in reteaua Google Adwords in valoare de 280 RON.
Premiul 1: Un voucher Adwords in valoare de 280 Ron + un link catre siteul dvs. afisat timp de 2 luni de zile, la sectiunea parteneri a blogului nostru.
Cartile fiind amestecate, eu zic sa trecem la jocul pentru care ne-am adunat.




Incepem cu lucrurile ("cartile") bune: simplitate si functionalitate. Din ceea ce am aflat, aruncand o privire scurta pe meleagurile intinse ale google (oups! m-am dat de gol), platforma e wordpress, iar tema e home made, ingrediente puse cap la cap de o mini-echipa de IV persoane: Romina, Pufa, Edy, Catalin™, sub acoperisul unui blog generalist ( I see me!) al carui prim articol este de data recenta: 10 februarie 2010. Cel mai mult mi-a placut faptul ca au logo. Tot la capitolul plusuri: ordonare alfabetica a categoriilor, cautare in site.



Am ajuns la: Aspectele pe marginea carora se mai poate lucra

Poate ca un Beta agatat de logo ar fi fost mai potrivit, prin prisma faptului ca se vrea a fi inceputul "unui proiect cat se poate de serios". Mai e mult de lucru, iar cateva idei vor veni de la mine prin intermediul acestui articol:

  • headerul- sunt aproape sigur ca la inceput a fost doar in faza de logo fara liniutele care incearca sa aduca in prim-plan parte din continutul siteului. Poate era mai bine sa ramana asa; categoriile sunt suficiente. De fapt, daca stau si ma gandesc, se poate incerca si o alta abordare putin mai complexa pe masura ce isi imbogatesc subiectele abordate (subcategorii);
  • acel "ATENTIONARE PRIN E-MAIL!" arata prea...era sa spun amenintator, dar cred ca am facut-o deja. Abonare prin RSS, RSS Feed, sau ceva in genul sunt doar cateva optiuni...;
  • mi-ar fi placut sa gasesc detalii despre ei sub forma: Despre noi, Despre echipa, Echipa InCuvinte, etc., poate si un Contact;
  • mai putin relevant: greseli de scriere. Desi unii nu stiu sa accepte politicos aceasta precizare, e un aspect de care tin cont atunci cand imi alcatuiesc un clasament al articolelor de calitate;
  • posibilitate de share, inscrierea in directoare web, twitter, mai pe scurt vizibilitate.
Asul din maneca


Ce articole ati dori sa gasiti pe InCuvinte.ro









7 comentarii:

  1. Salut!
    Am citit articolul tau, este unul foarte bun. Imi place sa se spuna adevarul pe fata punctandu-se atat punctele rele cat si cele bune.

    Am tinut cont de sfaturile tale, am adaugat pagini contact si about. Pagina about va fi completata corespunzator indata. Headerul va fi schimbat in curand ca , probabil cum a fost inainte (fundal alb, logo).

    Voi adauga in sitebar-ul blogului si niste chestionare pentru cei care ne citesc.

    Voi pune si posibilitati de share in curand.

    Cat despre greselile de ortografie e posibil sa mai fi scapat cate ceva. In mare parte am verificat mereu cand am scris ceva , insa e posibil sa mai fie.



    Toate cele bune si succes la concurs !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc frumos pentru tot, Daniel. Ne auzim la sfarsitul concursului.

    Daca esti interesat si de un parteneriat (schimb de link sau de bannere) ma poti anunta si discutam. Acum este formular de contact pe blog, ma poti contacta prin el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Same here. Va voi face si un "mic review" in urmatoarea prezentare a "Prin Vecini". Voi reveni asupra fiecaruia in parte, pe masura ce va citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniel, din cauza ca nu am avut alti participanti in afara ta voi fi nevoit sa inchei concursul. Da-mi te rog un mail la office@incuvinte.ro si iti voi trimite eu pe email codul de la voucherul adwords.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Edy Cu multumiri din partea mea. :)

    RăspundețiȘtergere