luni, 14 iunie 2010

TVR si F1

Una din pasiunile uitate pe drumul dintre TV si PC: Formula 1. O pasiune limitata la privit (transmisiunile marca TVR1) si citit articole, stiri prin presa. Era o vreme cand nu ratam o editie a Marelui Circ.
Rostul acestor randuri nu este dezvoltarea unui subiect mult prea cuprinzator si greu de abordat pentru un necunoscator ca si mine, ci un protest fata de calitatea comentariului care insoteste evenimentul. De el se ocupa Dan Mihai Alexandrescu si Victor Bonifaciu.

V-ati prins! Am reluat obiceiul urmaririi acestui spectacol, insa asta nu inseamna ca am renuntat la almighty www. Nu! Scorul e favorabil in continuare pentru tastatura cu urme de cafea si ceva firimituri, par (OMG!!), praf si microbi fara numar, fara numar.

Unde am ramas?! Da! Comentariul celor doi "veterani". Daca ar exista optiunea de taiere a sunetului motoarelor masinilor de F1, pastrand numai ceea ce spun cei doi, as miza pe maxim, MAXIM jumatate de ora pana la aparitia unui obicei specific momentelor de relaxare absoluta, de sfarsit de saptamana: SOMNUL! Domnii in cauza sunt plictisiti si plictisitori. Mai spun cate o prostie, se "corecteaza" unul pe altul, se mai sicaneaza uneori, o barfa mica, o glumita, doua si... s-a terminat cursa? Hai, ca am facut-o si pe asta! Nu ma intereseaza motivul pentru care cei doi rezista eroic (a se vedea petitiile pentru scoaterea comentariilor penibile) in grila de comentatori sportivi (?!) ai TVR, insa trebuie mai mult de atat pentru a determina un om sa renunte la o placere (sunetul motoarelor) care, asa cum spuneau cei de la TopGear.ro, parafrazand si ei pe altii,
ar vindeca impotenta la barbati si frigiditatea la femei.
Concluzie: se poate mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu