luni, 16 mai 2011

n'Joy va protejeaza de supratensiune sau suprasarcina

Noi produse n'Joy

In urma cu ceva ani, pe vremea cand eram copil, am invatat de la parinti o lectie pe cat de banala poate parea acum pe atat de importanta: ori de cate ori ploaia era insotita de descarcari electrice, scoteam din priza tot ce era echipament electronic de uz casnic. O masura menita sa previna o eventuala ardere a lor. Paza buna trecea primejdia rea.
Lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci, desi consumul de energie electrica a crescut, la fel si cantitatea de "accesorii" consumatoare de Kwh care imi fac viata mai usoara. Trebuie sa recunosc faptul ca, in ciuda optiunilor existente (pe una dintre ele o voi aminti in randurile ce urmeaza) dulcele stil clasic e inca valabil in multe locuinte si nu numai. Un risc asumat...
In gama aceasta a produselor, echipamentelor cu rol de protectie in cazul situatiilor neplacute de suprasarcina sau supratensiune, intra si PWUPS-650VA-AA01, un UPS tip Line Interactive oferit de catre cei de la n'Joy, marca romanesca inregistrata de produse IT a carei prezenta are ca punct de plecare anul 2006. Suficient de mult ca afacerea sa capete consistenta prin oferirea de solutii si servicii personalizate, adaptate nevoilor consumatorilor.
Revenind la produsul amintit mai sus, trebuie precizat rolul fundamental pe care il are un UPS (Uninterruptible Power Supply) in buna functionare a echipamentelor pe care dorim sa le folosim o cat mai lunga perioada de timp, si anume acela de a inlocui sursa de alimentare pe timpul intreruperilor cauzate de fenomene mai mult sau mai putin atmosferice, de protectie la supratensiune.
PWUPS-650VA-AA01 pune la dispozitia utilizatorilor un sistem format din 6 prize din care 3 cu protectie si conectate la baterie si 3 doar cu protectie. Puterea de 650VA/325W la fel ca si restul specificatiilor puse la dispozitie de catre producator (tensiunea nominala la iesire: 230Vac, variatia la tensiunea de intrare: 172~272Vac, frecventa: 50 / 60 Hz auto detectare, protectie la supratensiune: 480 Joules, timpul de transfer la baterie/AC: < 4 ms, protectie internet: RJ45 (1 in/1 out), protectie priza coaxiala: 1 in/1 out, software management inclus, port comunicare: USB, baterie fara plumb si acid (12V/7AH x 1), sigilata si protejata impotriva prafului, Backup Time: 10 ~ 15 min) ma fac sa-l incadrez in categoria dispozitivelor destinate celor mai "timizi" consumatori de energie electrica. E numai bun pentru ceea ce-mi place sa numesc biroul meu de acasa, spatiu compus dintr-un calculator, un sistem audio, un modem si ce mai apare ocazional.
Pretul recomandat este de 86.9 EURO, iar locurile de unde poate fi cumparat sunt magazinele online PC Fun, PC Garage, Cel, Evomag, etc., si din toata reteaua magazinelor Metro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu