sâmbătă, 24 septembrie 2011

Cei 300 participanti de la Power Laptop

Intamplarea face ca participarea mea la acest concurs sa se potriveasca putin cu ceea ce am cautat in urma cu cateva zile. Era vorba de un display laptop marca Asus. Am renuntat la "afacere" in momentul in care am pus in balanta suma ce trebuia investita cu valoarea actuala (Second-Hand) a dispozitivului. Nu de putine ori am ajuns la concluzia ca unele electronice sau electrocasnice costa mai mult ca sa le repari decat daca le cumperi noi, din magazin. E suficient sa ma gandesc la farfuria de la cuptorul cu microunde, dar asta e o cu totul alta poveste.

Pana reusesc eu sa strecor un laptop printre "urechile" bugetului, ma mai prind in horele celor care au de dat unul.. mai mult sau mai putin gratis. Un Compaq Presario CQ56 - 206SQ zic eu ca e un motiv suficient de puternic pentru a aduna minim 300 de oameni dornici de a urma cu sfintenie pasii specificati in regulamentul disponibil pe site. Portabilul pe post de premiu se prezinta cam asa:

  • Procesor Intel Pentium Dual-Core T4500 - 2.3Ghz 
  • Display 15.6" LED BrightView 1366x768 
  • HDD 320GB 
  • 2GB RAM DDR2 
  • Intel GMA 4500M Graphics Media Accelerator 
  • DVD-RW Super Multi Light Scribe Dual Layer 
  • Webcam 
  • FreeDOS 
Suna bine, nu? Tot ceea ce trebuie sa faci e sa te inscrii in competitie pana pe 22.11.2011 si sa faci ceea ce stii mai bine pentru a avea noroc in data de 25 noiembrie cand se anunta fericitul castigator. In plus, pentru efortul depus, Power Laptop ofera componente de laptop cu discount de 5%.Despre Power Laptop

Dupa cum se poate vedea si din denumirea aleasa de catre cei de la SC PUSH SRL, site-ul se ocupa cu lucrurile de care ai nevoie in "colaborarea" cat mai durabila cu un dispozitiv portabil. Fie ca ai nevoie de un  cooler laptop sau de un HDD mai bun, webcam, mouse, incarcator, etc., sau cauti un service laptop, pagina in discutie va usureaza considerabil cautarea prin oferirea unor produse apartinand unor branduri populare, cat si a unor servicii adaptate cerintelor de pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu