vineri, 23 septembrie 2011

SuperBlog 2011 si numerele norocoase

Cateva date generale despre aceasta competitie blogosferica ( aka SuperBlog ) se cer a fi scrise.. Litera "legii" stabileste ceva de genul:
"Art.1. SuperBlog 2011 este o promoție destinată persoanelor cu domiciliul în România care dețin un site personal, denumit în acest regulament “blog”. Promoția are drept obiectiv desemnarea celui mai creativ blog, iar premiile constau în vouchere, mecanismul de acordare a acestora câștigătorilor fiind descris în capitolul IX al prezentului regulament."
sursa: regulament.pdf

Asta e unul din lucrurile care imi plac la aceasta "promotie" (sa fiu in asentiment cu autorul/autorii regulamentului de participare), si anume lungimea capitolelor, articolelor cu detaliile si pasii ce trebuie respectati pentru incasarea unei bucati din potul de 13.000 de USD, materializati in vouchere. Scurt si la subiect.

Cam atat (zgarcenia e rusinoasa dar e sanatoasa) despre ceea ce va tine capul de afis al viitoarelor articole de pe acest blog. Cat despre numerele norocoase trebuie sa va mai spun ca numarul sub care incepe aceasta editie (editia cu numarul 4) face parte din cele care sunt considerate a fi cu noroc pentru Varsatori, deci singurii de care trebuie sa ma tem sunt confratii cu care impart perioada 20 Ianuarie - 18 Februarie.

Alea iacta est!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu