sâmbătă, 31 martie 2012

iLUX.ro - expertul tau in cadouri


"Dulce mai e povara cadourilor" zice un aforism apartinand lui Valeriu Butulescu. E greu sa nu-i dau dreptate, desi..

.. de mai bine de cinci ani (tempus fugit) am lasat dulceata acestei "poveri" pe umerii sotiei. Aproape in totalitate. Mai am si eu cate o scapare, insa se intampla destul de rar si atunci o fac mai mult din pozitia unui consilier pe probleme de cadouri barbati. E ceva gen project based, o sarcina care, cel putin in ceea ce ma priveste, presupune atat munca de teren, cat si online. Daca ar fi sa estimez, as spune ca balanta inclina momentan catre prima. Sunt anumite lucruri pe care nu le poti face prin mijlocirea online-ului, tot asa cum anumite chestii nu pot fi gasite in magazinele clasice. Nu cred ca e cazul sa ne intindem din nou asupra subiectului avantaje versus dezavantaje.

In continuare sa presupunem ca astazi nu avem chef de umblat prin oras, prin magazine in cautarea unui cadou pentru cineva de sex masculin. Din lipsa de timp, din cauza vremii si din multe alte motive mai mult sau mai putin consistente, am hotarat sa dam virtualului ce-i al virtualului. Comparam si cumparam cu cateva click-uri, fara prea multa inghesuiala, fara vanzatori/lucratori comerciali care stau cu ochii pe noi ca pe butelie atunci cand ne plimbam printre rafturile garnisite cu tot felul de produse. Comod, de acasa, din fata calculatorului intri pe google (optional) si folosesti unul sau mai multe cuvinte cheie care sa-ti ingusteze campul de cautare, oferindu-ti ceea ce ai nevoie. Vrei ceva deosebit, elegant, rafinat sau te manaca grozav originalitatea si incerci sa iesi putin din tipar, sau.., sau..
Ai inceput cu o cautare simpla, pentru incalzire. Ti-au defilat prin fata ochilor o multime de site-uri cu oferte peste oferte. Nimic interesant, din pacate. Prada relaxarii din fotoliul/scaunul tau, incepi sa "sapi" adanc atat in bugetul cat si in informatiile de care dispui. Gasirea cadoului potrivit/perfect/ideal e o afacere complicata. Maresti miza si te arunci intr-o cautare care implica un cuvant cu greutate: lux. Going All-In!

iLUX.ro

Recomandarea mea este sa te opresti asupra unui site care iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie: iLUX.ro. Inainte de a trece la filtrarea lucrurilor faine de acolo, ar fi nemaipomenit daca ti-ai trage putin sufletul. Pentru asta exista blogul suficient de generos in sfaturi, o sursa de inspiratie care sa-ti indrepte pasii in directia potrivita. Astfel, inarmat cu un plus de cunostinte, iti vei incepe cariera de expert in cadouri. E platita mai mult in multumiri si recunostinta, insa asta face toti banii. Asta e si scopul pana la urma!

Va mai retin atentia cu cateva cuvinte, cateva impresii care mi-au ramas in urma accesarii paginilor incarcate de daruri.
Sunt destul de vizibili in online, pe retelele de socializare, ceea ce m-a facut sa le dau o nota bene din start. De mentionat e faptul ca, in 2010, la trei luni dupa lansare au luat locul 2 in cadrul Galei Premiilor eCommerce (GPeC) la categoria Cadouri si flori. De atunci si pana acum au crescut destul de frumos. Stau marturie, in acest sens, testimonialele venite din partea clientilor multumiti care le-au trecut pragul virtual si existenta acelor elemente care trebuie sa stea la baza unui site de incredere.

Un site unic, un site care vorbeste in numele tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu