duminică, 1 aprilie 2012

Castiga o tableta Dell Streak 7 WiFi

Premiul nu este oferit de mine, ci de către cei de la devicer.ro şi vexio.ro. Eu doar îl recomand (concursul!) pe această cale şi încerc să-mi asigur o şansă suplimentară la extragerea finală. Să vă explic cum stă treaba..

Dell Streak 7 WiFi

Mecanismul este unul destul de simplu, presupunând parcurgerea următorilor paşi:

" - Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul DeviceR.ro si la newsletter-ul Vexio.
- Fiecare participant trebuie sa fie fan DeviceR.ro pe Facebook si fan Vexio pe Facebook.
- Fiecare participant trebuie sa dea Like (Imi place) la aceasta pagina de concurs si sa raspunda la sondajul de mai jos (n.a: vezi pagina organizatorului)


- Dupa ce ai terminat cele 3 cerinte, trebuie sa lasi un comentariu jos in capatul paginii, in care sa ne spui parerea ta sincera despre magazinul online Vexio.roVor fi luate in considerare doar comentariile normale de la finalul paginii, nu si comentariile din modulul Facebook.


Participantii care au bloguri si doresc o sansa in plus, puteti sa scrieti un mic articol (minim 3 fraze) in care sa prezentati acest concurs si sa puneti si un link catre aceasta pagina de concurs."

Perioada desfăşurării concursului: 29 martie - 11 aprilie 2012, ora 23:59.
Câştigătorul (selectat prin tragere la sorţi) va fi anunţat pe pagina celor de la devicer.ro în data de 12 aprilie 2012.

De menţionat ar mai fi faptul că tableta nu beneficiază de garanţie (conform regulamentului).

Un update tarziu, dar necesar in economia articolului de fata: castigatorul a fost anuntat in data de 12 aprilie 2012 in cadrul acestui articol. Il felicit si eu pe Sararu Valentin si astept, cu nerabdare, concursuri la fel de interesante, organizate de catre echipa devicer.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu