sâmbătă, 7 aprilie 2012

Cum rezolvi o necunoscuta?

Am acceptat, de buna voie si nesilit de nimeni, provocarea celor de la Playtech si Azerty. Tinand cont de enuntul problemei de pe site, e usor sa va dati seama cum le-am cazut in plasa..

Adevarul e ca matematica nu a fost niciodata punctul meu forte, insa ecuatia asta a fost pe placul meu. Includea tocmai acele elemente care ne fac cu ochiul atunci cand pornim la cumparaturi: reduceri, cadouri, premii, concursuri. S-a aprins beculetul, asa-i? Despre ele e vorba, adunate pe una bucata pagina decorata ca un ou de Paste. Va dau si un 600 x 373 pentru deschiderea poftei:


Nu am de unde sa stiu care ti-a fost gandul cu care ai intrat aici (titlul e un paradox), insa te asigur ca a meritat efortul. Pana acum ai descoperit multe lucruri interesante, la distanta de cateva click-uri. Concursul e unul destul de fain, fara prea multe cerinte, promotiile sunt consistente; cumpararea unui anumit produs nu este o cerinta, like-uri nu se cer si nici date mult prea personale pentru a fi impartasite.

Daca tot am amintit de cadouri, reduceri si cum perioada imediat urmatoare poate fi un prilej/motiv numai bun pentru a face o surpriza placuta unor persoane dragi, dar si pentru completarea colectiei personale de gadgeturi, mi-am aruncat si eu undita privirii in cele 25 de pagini cu produse care fac subiectul promotiei. Mi-au placut, in mod special, aparatul foto compact Canon IXUS 130 IS Black si tableta PC Huawei Ideos S7, 3G cu suport GSM. De aici titlul! Trebuie sa ma hotarasc la una singura (necunoscuta devine cunoscuta), pentru mine cel putin. Raportul pret/calitate a fost un factor cu greutate, plus cateva maruntisuri care tin de review-uri. Castigatoare la puncte (diferenta a fost mica, va asigur) a iesit camera foto Canon cu cei 14.1 MP, afisajul LCD PureColor II G de 6,9 cm (2,7”), expunerile Auto, P, Portrait, Night Snapshot, Kids & Pets, Indoor, Smart Shutter (Smile, Wink Self-Timer, FaceSelf-Timer), Low Light (3.5MP), Color Accent, Color Swap, Fish-eye Effect, Miniature Effect, Beach, Underwater, Foliage, Snow, Fireworks, Long Shutter, Stitch Assist, Movie si multe, multe alte detalii, specificatii tehnice tentante la un pret redus de numai 589 RON (pret vechi: 845 RON).

Canon IXUS

E un aparat care impresioneaza, in primul rand, prin designul subtire (92.2 x 56.1 x 17.8 mm) si greutatea de doar 133 g. Usor de pierdut prin buzunarele hainelor groase de iarna, potrivit celor subtiri de primavara/vara, cu o autonomie de 230 de poze si posibilitatea de a crea filme HD 720, aparatul sta sub semnul unei marci care s-a impus prin calitate si inovatie. Pentru mine sunt elemente suficient de convingatoare.

Update

Castigatorii concursului sunt:

- Cristina Voinea, din Buzau, a castigat telefonul HTC Sensation XL
- Cristian Cojocaru, din Slatina, a castigat consola PS Vita
sursa: playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu