luni, 3 iunie 2013

Alternative la hotelurile de 3 si 4 stele din zonele centrale

Cazarea in regim hotelier nu mai reprezinta o noutate pentru piata de profil din Romania, afacerea avandu-si inceputul undeva prin anii usor de asociat cu o anumita marca de guma de mestecat turceasca.
Pentru a evita anumite confuzii, dar si pentru a ne face o idee cat mai exacta asupra a ceea ce presupune acest tip de activitate, voi da un exemplu din ceea ce se afla deja la mana clientilor interesati, prin mijlocirea motoarelor de cautare: RentForComfort.com (pentru completari, alte informatii, detalii, a se vedea si pagina facebook.com/RentForComfort).

Avem, asadar, in fata, un "scenariu" in care personaje principale sunt atat cei care ofera un serviciu de inchiriere garsoniere, apartamente, case, vile pe termen, de regula, scurt, cat si cei care solicita o astfel de cazare. Daca in cel de-al doilea profil se incadreaza, si aici subscriu la ceea ce afirma cei care studiaza mai  indeaproape acest domeniu, omul de afaceri, de varsta mijlocie, aflat in trecere printr-o anumita localitate, in cel de-al doilea intra firmele si persoanele care au vazut o nisa extrem de atragatoare ca si potential de dezvoltare, o alternativa la ceea ce au de oferit lanturile hoteliere. La preturi mult mai avantajoase!
Cum suntem inca sub influenta exemplului de mai sus, e suficient sa aruncam o privire pe unul din cele mai mari site-uri de rezervari hoteliere online pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai buna asupra diferentelor de pret, punand in balanta, in acelasi timp, si facilitatile, dotarile camerelor, serviciile suplimentare oferite. Bucurestiul, dar si alte orase mai mari ale tarii (Brasov, Constanta) se potrivesc cel mai bine acestui studiu de caz.

Din oferta celor de la Rent For Comfort, oferta expusa pe un site cu o interfata atragator de simpla si usor de accesat, patronat de acel Quality is our priority pe post de slogan, mi-au atras atentia imaginile unor locatii foarte.. clean. Sincer, asta mi-a fost primul cuvant care mi-a venit in minte, urmat mai apoi de modern, spatios, nou, avantajos, iar lista e mai lunga..

Garsoniera Mendeleev 5
Garsoniera Dacia 2

Preturile sunt cuprinse intre 20 si 80 EUR, in functie de tipul locuintei, suprafata, zona, dotari, perioada solicitata. Aditional, contra cost sau gratuit sunt puse la dispozitie servicii de rent a car (rentforcomfort.com/rentacar), transport persoane catre orice destinatie din tara, transfer aeroport, transport business (rentforcomfort.com/transport-persoane), menaj zilnic (curatenie, spalat si calcat haine), patut pentru copii cu varsta de pana la 3 ani (10 EUR/zi, gratuit pentru o perioada de sedere mai mare de 5 zile), serviciul depozitare bagaje gratuit.

Cei care planuiesc sa stea in locatiile respective pentru o perioada mai lunga de timp se vor bucura sa descopere faptul ca se ofera si aceasta posibilitate, pretul garsonierelor, dar si al apartamentelor fiind unul extrem de interesant daca e sa ne gandim la zonele in care se afla (Piata Victoriei – Romana, Piata Amzei, Blvd. Magheru, Piata Romana – Dacia).

Alte informatii despre Rent for Comfort:

Adresa: Bulevardul Gen. Gheorghe Magheru 9, 010000 Bucharest, Romania
Tel: (+40) 760 953 461
Fix: (+40) 213 114 406
Fax: (+40) 213 114 407
Email: contact@rentforcomfort.com

Program de lucru:
  • Luni-Vineri: 09.00 – 19.00
  • Sambata: 10.00 – 16.00
  • Duminica: 10.00 – 14.00

Receptie: 24/7
Ghid turistic: 24/7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu