marți, 1 octombrie 2013

Blogger vs Disqus - sincronizarea sistemului de comentarii

Mi-am tot bagat nasul prin sabloanele blogger, iar incursiunea asta nu a ramas... nerasplatita. Cu o bataie de cap in plus! Bine... I-am gasit rezolvarea destul de repede cu ajutorul google. Totul e sa ai cuvintele cheie potrivite. Despre ce e vorba, pe scurt: schimbarea sablonului unui blog echivaleaza de regula cu disparitia in ceata a unor elemente care nu tin de platforma. In cazul asta, ma intereseaza doar Disqus-ul, responsabil cu gestionarea tuturor comentariilor de pe aici. Implementarea lui presupune un sut in fundul mesajelor primite prin intermediul formularului pus la dispozitie de blogger.com. Ala simplu si fara prea multe... brizbrizuri. Situatia asta, putin neplacuta la prima vedere, are o rezolvare destul de simpla: din contul Disqus > Admin > Discussions > Import > Blogger > Import comments from Blogger.

Atentie! Scopul acestui articol este unul pur informativ/orientativ. Nu-mi asum raspunderea pentru eventualele intarzieri in sincronizarea celor 99.999.999.999,99 de comentarii de pe blog si nici pentru cererile FarmVille, Bubble Witch Saga, CastleVille, etc., etc.

3 comentarii:

  1. Într-adevăr, sistemul de comentarii de pe Blogger e unul din punctele slabe ale platformei. Însă cred că aș prefera IntenseDebate în locul lui Disqus, asta dacă mă voi decide vreodată să-l schimb pe unul din blogurile mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru recomandare. Probabil voi tine cont de ea daca ma voi decide sa scot Disqus-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult de tot pentru postarea asta!Disparusera toate comentariile si intrasem in panica.

    RăspundețiȘtergere