luni, 23 decembrie 2013

Cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde

magazin online electrocasnice

Electrocasnicele fac parte din aparatele care nu pot lipsi din gospodarii. Avem nevoie de electrocasnice in orice moment. Acestea sunt folosite cu grija pentru ca suma investita nu este de fiecare data una mica.
Electrocasnicele sunt cumparate cu termen de garantie, astfel incat, daca ele se vor strica in perioada respectiva, vor fi reparate de producatori.

Una din electrocasnicele care necesita o grija deosebita este un cuptor cu microunde.

Daca v-ati intrebat vreodata de ce nu functioneaza cuptorul cu microunde, aflati ca acest lucru se datoreaza faptului ca acesta are un sistem de blocare de siguranta ce il impiedica sa functioneze cand usa nu este inchisa. Pentru a nu va expune la energia microundelor, evitati sa umblati la butoanele acestui cuptor cand usa este deschisa. Este important ca acest aparat sa fie ferit de stropii de mancare, pentru a nu se acumula pe garniturile usii. Pentru acest aspect puteti folosi un capac special.
 Important este si aspectul legat de usa cuptorului. Aceasta trebuie sa fie inchisa in mod corect, sa nu fie crapata, sa aiba balamalele stricate sau garniturile usii si suprafata de izolare deteriorate.

In momentul in care cuptorul cu microunde s-a defectat, nu incercati sa-l reparati daca nu aveti cunostinte in acest domeniu. Aceste reparatii va pot pune viata in pericol. De asemenea, va puteti pune viata in pericol si incercand sa desfaceti carcasa exterioara, usa sau panoul de control.

Daca uneori din plictiseala aveti intentia sa porniti cuptorul gol, ar fi bine sa va lasati de acest obicei. Functionarea cuptorului fara nimic in interior duce la deteriorarea tubului de magneton.

Alte lucruri legate de cuptorul cu microunde pot fi cele legate de supravegherea copiilor in momentul in care functioneaza cuptorul, cele legate de depozitarea aparatului sau de faptul ca nu putem usca in el rufe sau ziare.

Informati-va in ce fel trebuie folosite electrocasnicele si folositi-le corect astfel incat durata lor de viata sa fie cat mai lunga si sanatatea dumneavoastra sa nu fie pusa in pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu