sâmbătă, 14 decembrie 2013

Ochelari de condus pe timp de noapte

Am citit de putina vreme un articol legat de acest subiect si am ramas surprins de numarul mare de comentarii prin care se cereau detalii legate de pretul unor astfel de ochelari si locul de unde se pot cumpara. Greu de crezut  ca google nu poate oferi solutii celor interesati. O simpla cautare folosind termeni gen ochelari noapte, ochelari condus, ochelari soferi "scoate untul" din tot ceea ce este relevant in domeniu.

Bun. Trecand peste momentul asta de motoare turate, se mai impun cateva pareri personale, formate si mai apoi formulate pe baza celor cateva minute pe care le-am acordat studierii fenomenului scapat de sub mainile unor inventatori care l-au gandit, spun unii, pentru a-i ajuta in prima faza pe pilotii de curse (Cursa de 24h de la Le Mans). Acum sa nu credeti ca, folosindu-i, va veti transforma intr-un soi de Superman al soselelor. Scopul lor este acela de a concentra imaginea, eliminand elementele care obosesc ochiul. Nimic S.F. in toata povestea asta, doar niste principii pe care le-as fi inteles si eu mai usor daca as fi fost mai atent la orele de fizica. Se reduce astfel riscul de a adormi la volan, iar starea de nervozitate este considerabil redusa. Mai putine injuraturi, mai putine riduri, mai multa lume fericita, mai multe statistici imbucuratoare, etc., etc.

Inainte de a da click pe "Adauga in cos" se recomanda citirea cu atentie a tuturor detaliilor si, cel mai important, consultarea unui oftalmolog in cazul in care purtati deja ochelari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu