joi, 17 septembrie 2015

Smile


De ce dinții mei sunt sensibili?


Cu toate că mulți dintre noi merg într-un cabinet stomatologic pentru tratarea unei carii sau pentru un detartraj, sensibilitatea dentară reprezintă una din cele mai populare afecțiuni ale cavității bucale. Chiar dacă sensibilitatea dentară este una din cele mai întâlnite afecțiuni, puține persoane apelează la serviciile unui cabinet stomatologic pentru a trata această afecțiune. Acest lucru are drept cauză frica pe care mulți dintre noi o au atunci când vine vorba de a merge într-un cabinet stomatologic.


Astfel, mulți dintre cei care suferă de sensibilitate dentară preferă să suporte durerea decât să apeleze la serviciile medicului stomatolog. Aceste dureri se resimt în momentul în care persoana care suferă de sensibilitate dentară mănâncă alimente reci sau atunci când se spală pe dinți cu o pastă de dinți care nu este recomandată persoanelor cu sensibilitate crescută. Chiar daca mulți dintre noi simțim o anumită temere față de medicul stomatolog, în momentul în care durerea dentară persistă este cazul să apelăm la serviciile unui cabinet stomatologic Rahova.


În acest sens doresc să vă fac o recomandare, și anume Crissmile. Datorită echipei de profesioniști care lucrează în cadrul acestui cabinet stomatologic precum și metodelor de tratament moderne utilizate de către aceștia, acest site reprezintă, din punctul meu de vedere, unul din cele mai bune cabinete stomatologice. Și mai pot pune și aparat dentar, ca să știți.


Reîntorcându-mă la titlul acestui articol, în cele ce urmează o să prezint care sunt cele mai importante aspecte care contribuie la apariția sensibilității dentare.

  • Cu toții știm că pentru a avea o sănătate dentară optimă trebuie ca dinții să fie periați în fiecare zi. Ce nu știu unii dintre noi e că prin modul de periere putem la fel de bine să înrăutățim starea de sănătate decât să o îmbunătățim. Cum este posibil acest lucru? Prin utilizarea unei periuțe de dinți ce are perii duri și prin perierea dinților cu mult prea multă forță;
  • Utilizarea unei paste de dinți necorespunzătoare reprezintă un alt element care stă la baza apariției sensibilității dentare;
  • Sensibilitatea dentară este întâlnită cel mai adesea la persoanele care au carii sau dinții crăpați. Pentru a evita apariția sensibilității dentare se recomandă tratarea cariilor sau a dinților crăpați;


Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care mulți dintre noi suferim de sensibilitate dentară. Pentru a afla mai multe detalii în acest sens, vă recomand să apelați la serviciile unui medic stomatolog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu