vineri, 23 septembrie 2016

Reguli pe care e bine să le știi când vrei să porți un ceas

Oamenii au preferințe diferite când vine vorba de ceasuri și nu numai. Fiecare persoană e liberă să poarte și să aleagă ceea ce îi place cel mai mult. Sunt persoane care poartă orice fel de ceasuri, de la orice brand și persoane care poartă doar ceasuri de la branduri de renume, cum ar fi ceasuri Fossil. Nu am fost eu atras niciodată prea mult de lucrurile de firmă, însă, parcă la ceasuri îmi plac cele de firmă. Sunt lucrate cu atenție, sunt folosite doar materiale de calitate și rezistența lor în timp este de necontestat. Dacă vrei să vezi câteva modele de ceasuri de la branduri renumite, intră pe bestwatch.ro.

Dacă te afli la început de drum în pasiunea ta pentru purtat ceasuri, e bine să ai în vedere o serie de reguli care te pot face să ieși în evidență într-un mod plăcut, sau neplăcut
.
O primă regulă ține de mâna pe care porți ceasul. Probabil ți-ai pus această întrebare până acum. Ei bine, ceasul se poartă pe mâna dreaptă dacă ești stângaci și pe stânga daca ești dreptaci. Nu e greșit să porți ceasul pe oricare mână, însă, această regulă se aplică pentru a-ți fi mai comod să folosești ceasul.

O altă regulă ține de dimensiunea ceasului. Cu o astfel de regulă au probleme în general femeile care au încheieturile foarte subțiri. Dacă îți plac ceasurile care au cadran mare, încearcă să alegi de fiecare dată un ceas cu un cadran mai mic decât lățimea încheieturii. Procedând altfel ceasul nu va arăta deloc bine pe mâna ta.

Când alegi să porți un ceas ai mare grijă și la curea. Dacă de exemplu alegi o curea din metal, aceasta poate fi puțin mai largă, dacă alegi o curea din piele, cureaua trebuie să fie bine fixată pe încheietură. Însă, mare atenție! Când spun bine fixată nu mă refer la faptul că trebuie să îți strângi încheietura până nu îți mai circulă bine sângele. Cureaua trebuie să fie potrivită pentru încheietura ta astfel încât ceasul să stea în poziție normală, nu întors invers.

Aceste reguli pot face diferența între o persoană care poartă ceasul în mod corect și o persoană care face adevărate dezastre vestimentare. Și apropo de dezaste vestimentare – niciodată, dar niciodată nu purta ceasul peste manșeta de la cămașă. E total lipsit de bun gust.

Tu ce alte reguli legate de purtarea ceasului mai știi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu