miercuri, 3 ianuarie 2018

Destinații turistice și croaziere

Topul 30 al celor mai frumoase destinații ce fac parte din categoria „must see” al țării noastre include o serie de locații dintre cele mai diferite, acestea variind de la parcuri, la castele, galerii de artă, saline sau chiar un mall.

Acestea sunt câteva dintre cele mai recomandate și apreciate destinatii turistice din România.

În topul listei mai sus-menționat este poziționată Delta Dunării, zona aceasta atrăgând anual atenția turiștilor din jurul lumii datorită unicității ei. Odată ajuns la Delta Dunării, vei putea reproduce în mod automat conexiunea cu natura. Te vei putea relaxa, te vei putea plimba, vei merge la pescuit, sau, pur și simplu, vei putea admira aceste împrejurimi unice în lume.

Un alt circuit Romania extrem de frecventat de către turiști este Transalpina. Traseele acestui circuit au fost și continuă să fie extrem de promovate în ultimii ani, mai ales în timpul verii. Spre sfârșitul anotimpului cald, peisajele devin și ele din ce în ce mai frumoase, dar rămân, din păcate, doar demne de vizitat. Nu îți sugerăm să conduci pe acest traseu atunci când toamna a pus deja stăpânire pe întreaga suprafață, ci atunci când ea abia este așezată pe meleagurile noastre și drumurile sunt încă uscate și lipsite de ploi.

Încă un circuit România demn de vizitat este constituit din Munții Maramureșului. Frumusețea inegalabilă a zonei Maramureșului este cunoscută pe plan național și internațional. Aceste oferte de vacanta nu sunt căutate doar pentru tradițiile păstrate aproape cu sfințenie, dar sunt căutate și pentru frumusețea satelor, a munților ce împrejmuiesc satele. Combinația dintre cele două, din punct de vedere vizual, este una deosebită; Maramureșul pare mereu a fi transpus dintr-o veche poveste românească.

Munții Maramureșului nu intră într-una dintre acele oferte croaziere 2018, dar te invităm cu mare drag la Lacul Iezer, hai și explorează Munții Rodnei, Cascada Cailor și Vf. Pietrosu.

Veți putea găsi extrem de multe oferte vacanță care includ atracții turistice mai puțin cunoscute, dar care merită din plin a fi vizitate și promovate. Astfel, dacă ești în cautarea unor bijuterii unice de pe meleagurile natale, acestea sunt doar câteva variante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu