miercuri, 25 aprilie 2018

Interviu tranșant de angajare

Angajatorul: Noi suntem diferiți de ceilalți angajatori și nu vă întrebăm nici dacă ați terminat facultatea și aveți diplomă de licență, nici dacă aveți experiență, fiindcă suntem de părere că experiența se capătă lucrând, nici dacă sunteți absolventă a învățământului superior cu diplomă de licență. Prima noastră întrebare și una dintre cele mai importante este dacă ați împlinit 18 ani.

Eu: Pot dovedi cu acte acest lucru, chiar dacă uneori îmi place să mă copilăresc. Îmi place să mă răsfăț și să mă joc.

Angajatorul: În cazul acesta sunteți cea mai potrivită persoană pentru post fiindcă dumneavoastră veți juca un rol, iar noi vă vom răsfăța din plin. Ne puteți spune unde ați găsit anunțul și ce așteptări aveți de la acest post?

Eu: Am găsit pe internet anunțul tentant angajari videochat Bucuresti și vreau să-mi schimb viața. Iată care sunt așteptările mele de la acest post:

- salariu decent, să nu fiu nevoită să mă împrumut până la salariul următor fiindcă nu-mi ajung banii;

- nu rezist să lucrez în tura de noapte și doresc să îmi continui și studiile, de aceea doresc un program de lucru care să se plieze pe obiectivele mele;

- să fiu respectată la locul de muncă și prețuită pentru pasiunea cu care îmi voi îndeplini sarcinile de serviciu. Concret, nu vreau să se ofere măriri de salariu și bonusuri în funcție de vechime, iar eu să fiu sărită fiindcă am venit în studio de curând.

Angajatorul: Vă oferim libertatea de a vă alege programul de muncă, dar aveți îndatorirea de a-l respecta. Dorim punctualitate, fiindcă oferim flexibilitate. Bonusurile și măririle de salarii sunt oferite celor care atrag clienții și reușesc să stea de vorbă cu ei, cât mai mult timp. Mărirea de salariu și cadourile, ca și excursiile în străinătate, pot veni din a doua lună de angajare. Nu ținem niciodată cont de vechimea modelului, ci de performanțele lui. În privința salariului vă putem spune că pornește de la 5 000 de dolari pe lună și vă întrebăm dacă mai este cazul să vă împrumutați între salarii. Dacă suma nu este suficientă, găsiți rețete de fidelizare a clienților și vă creșteti venitul până la 20 000 de dolari lunar.

Eu: Trebuie să vă mai spun că sunt din provincie și nu am locuință în București.

Angajatorul: Vă vom ajuta și în acestă privință. Pentru început vă punem la dispoziție o casă elegantă, iar cu timpul intervenim pe langă dezvoltatorii din oraș să vă cumpărați un apartament în ce zonă doriți, direct de la ei, fără dobândă.

Acum să vă spunem condițiile noastre. Cred că sunteți pregătită să le auziți:

1. Sunt necesare cunostințele de limba engleză. Comunicarea se face numai în această limbă.

2. Nu aveți voie să divulgați datele secrete despre accesul la cont nimănui, nici celor mai apropiate persoane.

3. Trebuie să fiți mereu aranjată și pusă la punct fiindcă modelele noastre reprezintă direct agenția, care este una dintre cele mai mari din lume.

4. Niciodată nu aveți voie să vă întâlniți in mediul real, fizic cu clienții din mediul online.

Sunteți gata să acceptați condițiile noastre? Dacă răspunsul este afirmativ, vă aducem contractul de muncă, pe care vă invităm să-l semnați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu