duminică, 19 august 2018

Deţine controlul asupra umezelii casei tale

Umiditatea in locuinte este printre cele mai incomode senzatii, deoarece poate sa provoace igrasie iar pe termn lung ataca si sanatatea. O persoana care locuieste intr-un asemenea mediu poate sa sufere de afectiuni ale plamanilor.

De aceea, este mereu recomandat sa se detina un dezumidificator, in special daca se intampla sa avem si copii in casa.

Dezumidificatorul Trotek TTK40E este solutia ideala pentru cei care doresc sa scape de umezeala si sa fie capabili sa controleze nivelul umiditatii din aerul respirat.

Trotek TTK40E este util, atat vara cat si iarna, deoarece va reduce nivelul umiditatii crescute la unul adecvat pentru oameni.

Are o capacitate de dezumidificare de 14L pe zi si un debit de 100 mc/h. Trotek TTK40E poate actiona pe o raza de 25 de metri patrati. Este ideal pentru orice locuinta iar design-ul sau compact il face usor de transportat.

Modul de folosire este foarte usor, deoarece este prevazut de un display digital prin care utilizatorul poate sa selecteze nivelul de umezeala din aer. Atunci cand rezervorul devine prea plin, acesta se deconecteaza pana cand utilizatorul goleste surplusul de apa. Trotek TTK40E ofera utilizatorilor sansa de a-l raccorda la un furtun de scurgere si astfel v-a funtiona fara oprire.

Dupa ce am facut aceasta investitie, consider ca este cu adevarat un dispozitiv indispensabil pe care toti ar trebui sa il incorporeze in casele lor. Acest dezumidificator Trotek TTK40E se numara printre cele mai bune investitii facute vreodata. Datorita aestui dispozitiv, pot sa setez nivelul umiditatii in aer dupa bunul plac iar pe timpul iernii pot sa usuc rufele in interior, mult mai repede.

Recomand site-ul magazinului Alecoair.ro, deoarece gama lor vasta de produse este superioara calitativ iar toate aparatele pot fi achizitionate la preturi exceptionale.

Niciodata nu m-am simtit atat de atasat de un dispozitiv ca pana acum. Datorita dezumidificatorului Trotek TTK40E, vara a trecut fara sa ma faca sa simt caldura umeda si sufocanta din anii precedenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu