sâmbătă, 27 februarie 2021

Duct-uri pentru departamentele din redacţie

Redacţia ziarului pentru care lucrez este mare. Mă mândresc cu cei 20 de colegi, jurnalişti oneşti şi cu multă experienţă, care îşi fac meseria ca în manualele de jurnalistică. 

Ne place să fim informaţi şi să informăm, iar pentru acest lucru accesăm site-uri de ştiri internaţionale, ascultăm posturile de televiziune, de ştiri în engleză şi în franceză, şi mergem pe teren. 

Am lucrat pentru multe secţii, mai puţin pentru secţia Sport, şi am fost şi pe teren, dar îmi place să lucrez aici, fiindcă patronul şi administratorul au decis să monteze aparate de aer conditionat în fiecare birou şi ne răcorim de îndată ce intrăm, de pe teren, să ne scriem materialele, vara. 

Iarna, aparatele sunt funcţionale şi ne dau aerul cald de care avem nevoie, când este foarte frig şi simţim că nu face faţă centrala. 

Confortul nostru depinde de duct-uri, fiindcă ele permit conectarea mai multor unităţi interioare cu capacitate mare de răcire sau de încălzire la unitatea exterioară. 

S-a investit mult în confortul nostru, mai puţin timp, fiindcă aparatele de aer condiţionat au fost comandate online de pe site-ul celui mai aprovizionat magazin de profil şi au fost livrate pe adresa redacţiei noastre. 

Aceste aparate sunt montate de 3 ani şi nu s-a defectat niciunul pentru că sunt de calitate superioară. 

Pot să afirm că aparatele noastre care ne oferă căldura sau răcoarea de care avem nevoie, lucrează în linişte şi acest aspect ne permite să redactăm cât mai bine materialele la care lucrăm. 

Mă bucur de câte ori văd aparate de aer condiţionat în şcoli, în cabinetele medicale, în săli de aşteptare, bănci sau primării, fiindcă oamenii merită cele mai bune condiţii de lucru. 

Când căldura este excesivă, capacitatea de concentrare scapă şi calitatea lucrărilor nu mai este aceeaşi. Imaginează-ţi că într-o sală de clasă care seamănă cu o saună, 20 de elevi au examene scrise şi mai stau şi cu masca pe gură şi pe nas! 

Acum sper că aţi înţeles de ce, în calitate de manageri sau de patroni, trebuie neapărat să puneţi pe tavan sau perete aparate de aer condiţionat, pentru ca oamenii din încăperea aceea să se simtă perfect şi să facă faţă muncii intelectuale şi concentrării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu