miercuri, 11 august 2021

Consumabile medicale de care ai nevoie într-un salon de înfrumusețare

Pentru cei care au decis să-și deschidă un salon de înfrumusețare, concurența este una foarte puternică. De aceea, una dintre preocupările lor se referă și la oferirea celor mai bune servicii celor care le trec pragul, dar mai ales la asigurarea unui mediu igienic, steril. Prin urmare, din dotarea salonului nu au voie să lipsească consumabilele medicale. Dar, să recunoaștem, sunt destul de scumpe, pentru că este important să fie de unică folosință, și se consumă destul de multe. Dacă vrei să ai parte de un bun raport preț-calitate, profită de Black Friday 2021 pentru a găsi reduceri la consumabile medicale.




Necesare și în cabinetele medicale 

Consumabilele de acest gen nu sunt necesare doar în saloanele de înfrumusețare, ci și în cabinetele medicale. Orice procedură de înfrumusețare sau medicală nu poate fi efectuată fără utilizarea măcar a unui produs de unică folosință. Imediat după ce au fost utilizate, acestea trebuie depozitate în anumite locuri speciale, după care vor fi distruse sau aruncate la gunoi. 

Cele mai folosite consumabile medicale 

Pentru cei care și-au deschis un cabinet medical, este nevoie de multe consumabile de acest gen, iar cele mai întâlnite sunt seringile și acele de unică folosință, cearșafurile de unică folosință, comprese, pansamente, perfuzoare, plasturi, branule, hârtie igienică, cutii pentru deșeuri, eprubete, apăsătoare de limbă, șervețele umede, șervețele de unică folosință. Personalul care le utilizează, dar și pacienții au nevoie și ei de protecție personală. Prin urmare, este important să ai mereu un stoc suficient din halate de protecție din folie de plastic sau hârtie, mănuși și măști de unică folosință, scutece pentru copii și adulți de unică folosință, saboți sau și mai bine botoși de unică folosință, huse de pat, aleze și nu numai.

Respectă regulile de igienă

Multe dintre consumabilele medicale despre care ți-am amintit mai sus pot fi utilizate și în cadrul saloanelor de înfrumusețare. Dar, indiferent dacă este vorba despre un astfel de spațiu, sau un cabinet medical, trebuie să fii conștient că este nevoie ca respectarea regulilor de igienă și a normelor sanitare aflate în vigoare trebuie să fie literă de lege, cum se spune. Există multe afecțiuni care se pot transmite ușor în aceste spații, iar dacă respectarea acestor reguli nu este făcută așa cum trebuie, riscul de contaminare a pacienților, clienților sau a personalului este unul foarte ridicat. Nu există compromisuri în acest caz!

Servicii de calitate 

În afară de consumabile și echipamente de cea mai bună calitate, pentru a fi preferat de clienți și/sau pacienți, serviciile oferite trebuie să fie la superlativ. Concurența este una puternică, și pentru a putea supraviețui pe piață și a avea parte de clientelă fidelă, care la rândul ei să îi determine și pe alții să te aleagă, este nevoie ca totul să fie perfect. Niciodată nu trebuie să lași ștacheta mai jos, deoarece concurența abia așteaptă acest semn de slăbiciune din partea ta. Deși este dificil, satisfacțiile sunt și ele pe măsură, așa că… știi ce trebuie să faci mai departe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu