marți, 10 iunie 2008

Aplicatii


Daca tot e sa ma invart o perioada pe aici, in incercarea de a da un rost statului meu pe www, o sa incerc pe cat posibil ca printre ratacirile mele intelectuale sa scriu chestii considerate utile, in general.


  1. Introducere ;

  2. Cuprins;

  3. Incheiere.
Yahoo! ii ceva ce stim cu totii. A inceput ca "Ghidul lui Jerry si a lui David pentru World Wide Web" si a continuat mai tarziu ca "Yet Another Hierarchical Officious Oracle". Nu ma voi ocupa de istoria si evolutia primului ghid navigabil de pe Internet, ci ma voi multumi sa scriu despre noutati si alte maruntisuri.
Cea mai la indemana aplicatie de la yahoo e messenger-ul 9.0 beta sau cum le place unora sa-i spuna : messenger cu facelift http://messenger.yahoo.com/win .Il folosesc pe o configuratie cu Windows XP. Nu sunt impresionat de el, dar e un pas.. spre ceva. In afara de "blocajele din trafic" si enervantele ads, aduce nou fata de celelalte versiuni: extinderea importului de contacte, skinuri si emoticonuri noi, posibilitatea utilizatorilor de a urmariri in acelasi timp videoclipuri youtube, yahoo video sau din alte surse, disparitia limitarii fisierelor la 1 GB si mai era ceva dar valabil pentru utilizatorii americani. In rest va las si pe voi sa completati daca am omis ceva. La capitolul maruntisuri, ma leg de un status checker devenit mai mult"invisible" (ma intind in gluma si il trec la capitolul culmi cu anomalii) in ultima perioada : ro.xeeber.com. Am gasit ceva alternative
http://yahoo.from-magic.com/ ,http://www.messfun.com/yahoo/status-checker/index.php ,http://www.chatdd.com/yahoo-block-checker/ , http://www.buddy-spy.com/ , http://invisible-scanner.com/ .

THE END!


Later edit: am gasit in Inbox-ul Gmail o rugaminte pentru introducerea intre cele de mai sus www-uri a yahoostatus.ro. E de-al nostru si isi face bine treaba de agent 007+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu