miercuri, 19 noiembrie 2008

AMD The future is fusion 2

Articol participant la concursul pcnews.ro/2008/11/07/etapa-20-superblog2008

Principalele avantaje ale produselor AMD

Procesoare

Ma voi opri la Phenom X4 9950 Black Edition, model pe care il puteti compara prin prisma performantelor si eventual cumpara sau include in lista de viitoare achizitii de sarbatori (deh! vine decembrie!) prin intermediul celor de la price.ro. Am considerat ca linkul afisat intruneste toate cerintele pcnews in ceea ce priveste exemplele concrete de magazine online din Romania. E o lista mai mult decat suficienta la care adaug recunostinta mea (simplifica munca omului, aceea de cautare) fara o vadita si exagerata aroma de publicitate, ca doar nu dau eu premiile pentru trafic. Sa revenim la oile noastre. Procesorul in discutie e unul care face cu ochiul pasionatilor de jocuri si nu numai, fiind potrivit pentru n alte aplicatii. Cel mai cel atu e ca ofera posibilitatea overclocking-ului, optiune valabila pentru cei cu mai multa experienta. Deja avem doua mari avantaje : aplicatii multiple si overclocking. Restul le descoperiti voi consultand magazinele de profil. De pret am pomenit mai jos in discutia pilot.

Placi video

Un domeniu destul de important si activ daca e sa ne legam de evolutia tot mai solicitanta ca si resurse a aplicatiilor. Un punct de referinta in oferta il constituie seria ATI Radeon HD 4800 disponibila in mai multe configuratii, incluzand sisteme cu procesoare AMD Phenom X3 si AMD Phenom X4, dar si cu procesoare Intel Core i7 si Core2.

Placi de baza

In urma cu putina vreme se anunta oficial lansarea chipsetul-ului 790GX, lansare care venea sa intareasca si sa sustina evolutia procesoarelor Phenom, pe o piata in care Nvidia dadea semne de oboseala. Cuvantul de ordine e performanta, produsul venind cu cateva noi tehnologii ca “Advanced Clock Calibration Technology”, integrarea unor solutii superioare ca Radeon HD 3300 si Hybrid CrossfireX si CrossfireX.

Laptopuri cu placa video ATI Radeon HD 3000

The ATI Mobility Radeon™ HD 3000 Series of discrete graphics allow you to experience the power of HD with graphics processing designed for how you work and play. Advance to the next generation of HD game performance and lifelike realism thanks to Microsoft® DirectX® 10.1 capabilities and PCI Express® 2.0 support for fast throughput and superior overall system performance. Watch the latest Blu-ray and HD-DVD videos in full-HD 1080p image resolution off your graphics processor and reduce demands on your CPU. Enjoy breakthrough energy efficiency with superb performance-per-watt delivering exceptional battery life.
sursa : ati.amd.com
Nimeni nu isi expune mai bine marfa si calitatile sale decat proprietarul!
Seriile ATI Mobility Radeon HD 3400 şi ATI Mobility Radeon HD 3600 pot fi regasite in calculatoarele portabile din seriile M50 si F8 produse de ASUS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu