vineri, 12 decembrie 2008

Oul plutitor

Un titlu care are o oarecare legatura cu ceea ce voi scrie. Sursa inspiratiei: un ou de gaina care a refuzat sa se scufunde la fiert. Data viitoare cer expertizarea oualor! Cei cu experienta in ale bucatariei (il excludem din start pe Nastase; el stie doar sa le numere) stiu ca obiectul cu pricina e vechi si trebuie aruncat. Nu are rost sa dau vina pe gaina si nici pe cocos. Stampila e de vina! A uitat sa se updateze!
E ciudat sau devine ciudat pentru ca urmeaza in urmatoarele randuri sa fac un review magazinului online ebu.ro. Unde e legatura? In simplitate! Nu trebuie mare filozofie sa verifici un simplu ou, inainte de fierbere, nu e nvoie de 'nspe mii de artificii pentru a face un site de vanzari online sa arate bine, sa atraga cumparatorul. Ok! Afacerea se preconizeaza a fi una de viitor, va curge lapte si miere, multi se vor inghesui sa prinda o felie. Foarte bine! Castigam la capitolul concurenta, oferte, promotii, diversitate. Originalitatea e la mare pret in cazul asta..
"Ebu.ro este un magazin online de electronice si electrocasnice lansat in decembrie 2008. Ebu.ro a fost primul magazin online din Romania care a oferit transport gratuit pentru produsele achizitionate, indiferent de zona de livrare, pe tot teritoriul tarii, pentru comenzi de minim 100 RON." (sursa: blog.ebu.ro)
.. desi nu cred ca e suficient..

Click! Prima pagina imi da senzatia de deja-vu. Nu stiu sau mai degraba nu vreau sa stiu de unde e, insa tiparul nu e o noutate si nici nu vreau sa imi prind urechile in coduri html, javascript. Mi-a placut si am apreciat claritatea paginii, usurinta in navigare, aspectul ingrijit, placut privirii.

La capitolul produse ar mai fi de lucrat..
Nu exista produse in aceasta categorie
..la fel si in subdomeniul Ceasuri si statii meteo,
Nu s-au gasit produse dupa termenul cautat
Cautarea dupa "Zebra" in toate categoriile a returnat 0 rezultate..


..si ar fi mai multe exemple.
Imi aduce aminte de copilarie cand mergeam la magazinul satesc si rafturile erau goale, desi etichetele  aminteau ca acolo ar fi fost ceva, candva ( se intampla inainte de '89 ). Nu stiu, pot doar sa banuiesc, de ce la Solutii mobile - Telefoane mobile apare de doua ori acelasi produs LG KG275 id=5322 versus id=3493.

Ajungand la preturi, cel mai bun mijloc de a da un calificativ e comparatia de pret. Cum la noi au aparut si apar tot mai multe site-uri comparative de pret, e usor sa iti faci o idee unde e mai ieftin si unde se vinde mai scump. Asta e o distractie pe care v-o las voua. Hint's: your shopping expert sau postarile mele mai vechi.

  • Blog - o idee care prinde tot mai mult. Teamul ebu s-a gandit ca e in spiritul comunicarii cu clientul. 
  • Platforma WordPress
  • Tema de sarbatori
  • Concurs
Ebu.ro lanseaza concurs de review-uri pentru bloggerii care vor cadouri de Craciun!
blog.ebu.ro/concurs

Repetitio mater studiorum est

Te lansezi? Vrei site lovers, bookmark, google traffic? Bagi un concurs! Pofta ce-am poftit si eu, articolul fiind scris in spiritul legii si conform cu realitatea beta a ebu.ro.

Cateva probleme legate de blog si trag finish-ul. Nu am gasit un link spre pagina magazinului si aici nu ma refer la continutul postarilor care poate trimit catre.. Prima data cand am vrut sa revin, am dat click pe Home crezand ca ma va redirectiona spre magazin. Comoditate sau nu din partea mea, butonul asta e necesar.
Din botoane in botoane (sic!) am ajuns sa si concluzionez: o competitie pentru bloggeri mai mult decat binevenita, un punct de plecare pentru cei de la ebu in incercarea de a "construi" un magazin bun.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru acest post.

    Te mai invit la un concurs cu review www.sorindraghici.ro/?p=73 acolo sper sa ai mai mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam pentru apreciere si pentru invite.

    RăspundețiȘtergere