sâmbătă, 23 mai 2009

UBIX.ro


Ce este UBIX.ro:
UBIX.ro este un filtru al blogosferei bazat pe algoritmi si pe interventia umana care doreste sa prezinte cat mai multe opinii si informatii dintr-o anumita zona de interes.
UBIX.ro este un serviciu dedicat publicului larg, bazat pe ZeList.ro. Daca ZeList.ro este un serviciu care are ca target principal bloggerii, analistii media si profesionistii in domeniul comunicarii si publicitatii, UBIX.ro este un serviciu dedicat tuturor persoanelor interesate de blogosfera si de informatiile aparute pe bloguri.
Scopul nostru este de a face din marea masa a blogosferei, care acopera multiple subiecte, un ansamblu de ,,blogosfere” tematice.
luat de aici
"..un ansamblu de 'blogosfere' tematice." mi-a excitat neuronii 'blogosferici'. Profesionalism, pur profesionalism! Un altfel de Digg sau ceea ce gasiti si in stanga paginii sub forma de banner sau blogroll. Nimic nou sub soare. Curiozitatea m-a facut sa ma dau in search, dar m-am plictisit repede. Nu stiu in ce categorie sunt. Mai important e faptul ca a trecut un an de cand aiurez pe blogger.com, event care va duce, in cel mai fericit caz, la organizarea unui concurs-instant. Sunt in cautarea unei idei..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu