sâmbătă, 26 martie 2011

Grafica si Design



O mutare interesanta pe piata serviciilor de grafica si design venita din partea celor de la Netpress Consulting, companie care anunta lansarea graficadesign.ro prin punerea in miscare a rotitelor banipepost.com, site detinut tot de ei. Nimic neobisnuit la aceasta modalitate de promovare. Faptul ca au apelat la bloggeri pentru raspandirea stirii nu poate decat sa ma bucure si sa ma determine sa iau parte la efortul comun de sharing.
Am fost placut impresionat de modul cum arata pagina si de accesul rapid la informatii prin acea roza a principalelor sectiuni/categorii. Cele cateva minute in care am lecturat si incercat sa inteleg cateva randuri (atat de scurte si la subiect) puse pe tapet, mi-au fost suficiente sa trag cateva concluzii:
  • promisiunea unor servicii de calitate, profesionale ( planuri detaliate de marketing, lansare de produs, promovare brand, servicii DTP );
  • o clientela care include nume mari de pe piata ca ASUS, RFI- Radio France, Eurolines, s.a.;
  • existenta unei echipe formata din cei mai buni graficieni, tehnoredactori si ziaristi (aici mi-ar fi placut o deconspirare; cine stie... poate pe parcurs);
  • "preturi mici" (deocamdata ne multumim cu saracia de detalii) si o promotie, tentanta la prima vedere, care presupune realizarea in mod gratuit a unei sigle pentru companiile care detin un logo si doresc sa si-l schimbe, conform conditiilor specificate pe site.
Prima impresie e buna. Astept acum sa vad cum se dezvolta, ce noutati vor aparea pe viitor si cum va fi primita (afacerea) in online. Inchei prin a le zice Spor la treaba!

Disclosure Badge

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu