duminică, 27 mai 2012

S-a lansat TonerEurope.ro

Proaspat lansatul magazin online TonerEurope.ro pune la dispozitia celor interesati consumabile de calitate superioara pentru imprimante si copiatoare laser. Stiu.. Am sarit  peste "preludiu" si am trecut brusc la subiect. O abordare directa care sper eu ca v-a captat atentia. Cei care ma urmaresc sunt oarecum familiarizati cu acest subiect, site-ul in discutie fiind ruda apropiata cu mai vechiul cissmarket.ro. Spun "oarecum" deoarece, spre deosebire de articolele aflate deja in arhiva blogului, ceea ce va urma nu are legatura cu sistemul de alimentare continua cu cerneala. Aceeasi Marie dar cu o alta palarie.
Scurta dar consistenta prezentare de mai jos va face referire la cartusele toner frumos ambalate si asezate in paginile "catalogului" online.

Cum prima impresie e esentiala, gazdele de la FG Communication SRL s-au gandit sa-si intampine clientii cu painea si sarea comertului: reducerile de preturi (aruncati o privire in Toner Canon) si enumerarea avantajelor achizitionarii unor produse fiabile, de calitate, testate inainte de vanzare. Tiparirea cu pana la 63% mai ieftin (comparativ cu cartusele de toner obisnuite) e un aspect destul de greu de trecut cu vederea. Asta inseamna ca veti face niste economii considerabile, bucurandu-va in egala masura de printuri de calitate superioara. Sunt doua aspecte la care, cu siguranta, v-ati gandit atunci cand, din diferite motive, v-ati pus in gand sa achizitionati o imprimanta laser.

Plecand de la preturi de 59 RON, gama de produse include tonere compatibile Canon, Brother, HP, Samsung, Xerox, Kyocera, Minolta, Lexmark, toate beneficiind de garantia emisa direct de producator (in cazul in care dispune de o retea de service nationala) sau de catre societatea care administreaza siteul in discutie. Modalitatile de comanda si plata sunt extrem de flexibile (vezi Termeni si conditii), livrarea facandu-se catre orice destinatie din tara prin curier rapid (maxim 72 de ore lucratoare). Pentru cei din Bucuresti exista si posibilitatea ridicarii produsului/produselor direct din showroom-ul FG Communication din Bucuresti, str. Dr. Joseph Lister, nr. 25, ap.1, sector 5.

Concluzionand, lansarea tonereurope.ro e o mutare binevenita pe piata, diversificarea paletei de produse aducand un plus de valoare unei afaceri inceputa nu cu mult timp in urma.
Fie ca ai nevoie de un Toner HP, de un Toner Samsung sau de un Toner Brother, magazinul online ti le pune la dispozitie, oferindu-ti beneficiile comertului modern si suportul tehnic de care ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu