luni, 3 decembrie 2012

Job de.. vise II

Revin nitel asupra ideilor insirate in articolul din septembrie, cel cu Mos Ene si patuturi ieftine pe nichiduta.. Daca personajul responsabil cu genele, conform "fisei postului", nu prea mai are nevoie de completari legate de activitatea sa, site-ul in schimb merita putina atentie din partea noastra, a celor care obisnuim sa-i  trecem pragul din cand in cand pentru a mai arunca o privire peste noutati, sfaturi (am gasit chestii interesante, utile, orientative pe copii.nichiduta.ro), promotii, reduceri. Tinand cont si de perioada imediat urmatoare, as spune ca e un motiv in plus pentru a-i lua in calcul.
Poate fi si, de ce nu, chiar este o o activitate relaxanta, zic eu. Cumpararea de jucarii sau de lucruri care pot constitui cadouri perfecte pentru copii nu poate fi decat o "sarcina" extrem de placuta in momentul in care ti se deschide, virtual vorbind, o usa spre o lume a achizitiilor usoare. Peste 15.000 de produse sta scris pe pagina de facebook a site-ului, pagina care a adunat pana acum mai bine de 11.000 de aprecieri (de apreciat interesul). Poti compara preturi, poti alege dintre produsele cu transport gratuit, cere sfaturi, citi opinii, urmari videoclipuri si orice altceva care iti satisface pofta nemarginita de informatii.

Imi pare rau ca nu am apucat sa-i vad la treaba de recentul si mult mediatizatul Black Friday, insa, trecandu-mi click-urile printre ofertele actuale, am zarit niste reduceri interesante la o multime de produse (22 de pagini, dupa numaratoarea mea, aproape pline de astfel de minunatii). Pe masura buzunarelor fiecaruia, pe masura buzunarului meu, chiar daca achizitiile cu adevarat importante se mai lasa asteptate. Insa asta nu ma impiedica sa ma "antrenez", nu? Iau notite, trag cu urechea, observ, si mai ales testez. Efectul e senzational cateodata..

E simplu, e functionabil, usor de accesat si usor de tinut minte. Cam asa il pot prezenta (magazinul online) in cel mai scurt si cuprinzator mod posibil.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu