sâmbătă, 24 august 2013

Se poarta upgrade-urile

Cam asta a fost prima concluzie pe care am tras-o dupa citirea descrierii si specificatiilor unui new entry in lista de produse Allview. E vorba de A5 Duo, un telefon dual SIM lansat pe piata din Romania in data de 20 august 2013. Se vrea a fi o continuare a succesului pe care l-a avut modelul P5 mini, oferind un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei (pana la 8 ore in conditii de functionare continua, pana la 10 ore in convorbire sau la 10 zile in stand-by) si o versiune mai performanta, mai capabila, mai noua a sistemului de operare Android.

vs.


„Tinerii constituie un segment important pentru piaţa de smartphone-uri, fiind mereu la curent cu noile tehnologii. Succesul de care s-a bucurat modelul P5 Mini, un telefon creat special pentru ei, ne-a inspirat să dezvoltăm un nou smartphone, care să le ofere şi mai multe avantaje, la un preţ accesibil. Dotat cu toate funcţiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri şi a asculta muzică, noul telefon A5 Duo este soluţia ideală pentru cei care îşi doresc un telefon echipat pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cam atat la capitolul intentii si directii. Ramane de vazut cat de convingatoare vor fi cele mai relevante caracteristici ale device-ului in randul clientilor vizati de producator, caracteristici care "suna" cam asa:
  • Procesor Dual Core de 1,2 GHz, Cortex-A7 (specific modelelor low-end, incorporat de Allview pe A5 Duo pentru consumul mic de energie).
  • Procesor grafic Mali 400, solutia ideala pentru rularea fara probleme a jocurilor si aplicatiilor favorite.
  • Display generos TFT-LCD de 4 inch, touchscreen capacitiv, multitouch cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli.
  • Cei 512 MB RAM, 4 GB memorie flash (1,5 GB disponibil) ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 32 GB asigura viteza si spatiul necesare procesarii, stocarii tuturor informatiilor, imaginilor, muzicii, filmelor, jocurilor, aplicatiilor favorite.
  • Android 4.2.2 Jelly Bean, tehnologie HSDPA+, camera principala de 3,2 MP cu functie de detectare faciala, camera frontala de 0,3 MP, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR si multe altele despre care puteti citi pe site-ul producatorului.



    Minunatia asta poate intra in posesia voastra daca sunteti dispusi sa cheltuiti 549 RON (produsul este disponibil pe baza de precomanda, startul pentru livrari urmand a se da in data de 2 septembrie).

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu