joi, 1 august 2013

Pasiunea pentru flori

Articol dedicat Floria, cea mai iubita florarie online din Romania (au sarbatorit recent, discret,  implinirea a 3 ani de activitate). La mai mare!




"Parfumul" evenimentului e inca in aer, chiar daca s-a intamplat pe data de 18 iulie si, de ce sa n-o recunoastem, ne place sa mai tragem cate o linie, doua, trei, etc., etc., pe seama activitatii altora. In plus,  activitatea florariei in discutie e chiar una destul de placuta privirii.. Trandafiri albi, portocalii, rosii, roz, multicolori, orhidee, lalele, frezii, plante vii, aranjamente florale sofisticate, exotice sau de alta natura, toate sunt o invitatie deschisa intr-o lume a elegantei, a rafinamentului, a celor mai mari si la indemana "santajisti" sentimentali.

Sunt cateva aspecte pentru care merita sa luati in calcul, in eventualitatea unei n situatii care impune acest lucru, desigur, o achizitie de pe floria.ro. E posibil sa intuiti si voi o mare parte din acele aspecte, nefiind necesara o prea mare sfortare intelectuala pentru trecerea lor in revista:

  • unica florarie online din Romania si din Europa care trimite clientilor, pe e-mail, poze reale cu buchetele livrate la comanda lor (musai de mentionat faptul ca, momentan, e o "inventie" cu aplicabilitate restransa, Bucuresti fiind singura zona care se bucura de aceasta facilitate);
  • in 2010 au ocupat primul loc (cu un total de  735 de puncte) in categoria Cadouri si flori din cadrul GPeC (Gala Premiilor eCommerce, editia cu numarul 5)
  • termen mediu de livrare de doua ore de la confirmarea platii, transport gratuit (lista oraselor care beneficiaza de acest avantaj este disponibila pe site);
  • 4 metode de plata: cu cardul de debit/credit, prin SMS, transfer bancar/ordin de plata, numerar (tinand cont de ceea ce presupune, eu unul nu prea recomand aceasta modalitate de achitare a comenzii);
  • feedback pozitiv din partea clientilor (chiar am aruncat o privire pe cateva forumuri si bloguri si am ramas placut surprins de ceea ce am gasit);
  • multe si frumoase flori pentru diferite ocazii, vaze, cosuri, accesorii, dar si alte minunatii menite sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.
Oricat de "corupti" am fi de universul gadgeturilor mai noi sau mai vechi, cu functii si specificatii multimedia din ce in ce mai "agresive"comercial, arta asta, a daruirii unei flori (mai putin important numarul), ramane marcata de incarcatura unor trairi si emotii pe care nu multe alte lucruri reusesc sa le egaleze.

"Lucrurile cele mai mari nu au nevoie decat de a fi infatisate cu simplitate" (Jean de la Bruyere, eseist si moralist francez)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu