luni, 1 decembrie 2014

Jocuri cu masini

În cazul în care aveți copii, sau vă vin în vizită destul de des prieteni care au copii și vă place să vă jucați împreună cu ei, e bine să aveți salvate prin calculator (semne de carte, de exemplu) câteva pagini cu jocuri online. Unul, mai multe, ușor de accesat, fără prea multe reclame, chestii de umplutură, inutile, care să lungească timpii de așteptare.

Am avut ocazia de câteva ori să mă îndeletnicesc cu asemenea activități, de căutare prin rezultatele oferite cu mărginită amabilitate de cel mai folosit motor de căutare de pe la noi. Dacă la început gradul de satisfacție a fost în proporție de 75% (se admite și o marjă de eroare de câteva pruncte procentuale, dar nu prea multe, desigur), cu timpul am început să-mi iau „măsuri de precauție”. Am devenit un partener ocazional de joacă, de distracție, de acrobații și alte chestii de genul, cu temele făcute.

Pentru a da o și mai mare valoare cuvintelor scrise până în acest moment, vă voi oferi un exemplu de site pe care îl puteți salva în lista dumneavoastră de preferințe, un site care va fi cu siguranță pe placul copiilor care vă fac viața mai colorată - http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-masini.html.

„Fiecare copil isi doreste sa puna mana pe volan si sa intre intr-o cursa cu masini.”

Băieții în mod special. E o pasiune transmisă din generație în generație, un „incubator” pentru viitori șoferi amatori sau profesioniști, o metodă bună pentru dezvoltarea capacității de concentrare. Bineînțeles, cu limitele care se impun unor activități care implică spațiul virtual.

Siteul menționat mai sus, la fel ca și multe altele, oferă, pe lângă jocurile cu mașini, o mulțime de alte categorii din care puteți alege ceea ce vă place vouă sau copiilor. Fie că vorbim de stimularea imaginației, a creativității, a atenției, toate sunt posibile atunci când ai o sumedenie de opțiuni din care să alegi, iar faptul că sunt gratuite nu poate decât să ne bucure.

2 comentarii:

  1. Mulțumesc de recomandare! Și eu am o nepoțică, dar o să caut un joc ....despre modă, de exemplu! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista foarte multe site-uri cu jocuri gratuite, deci este imposibil sa nu gasiti jocuri pe care sa le considerati potrivite pentru cei mici. Exista site-uri dedicate in exclusivitate jocurilor cu masini. Cu siguranta baieteii vor stii sa va spuna ce site sa accesati. alexandra

    RăspundețiȘtergere